Νόνη Δούνια: Η πολιτική είναι ένας ανδροκρατούμενος χώρος...

0


Η Νόνη Δούνια κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής στις εκλογές 2019 και σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε αν έχει δεχτεί αμφισβήτηση λόγω του modeling.

 Ακόμη, μίλησε για το πώς αντέδρασε όταν αναδημοσιεύτηκαν από κάποιους, με αφορμή την υποψηφιότητα της, όλες οι sexy φωτογραφίσεις της.

 «Σίγουρα υπάρχει ένας, ας πούμε, σεξισμός στην πολιτική με τις γυναίκες. Πρέπει συνεχώς να αποδεικνύουμε ότι μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα ισάξια με τους άντρες σε όλους τους τομείς. Η πολιτική είναι ένας ανδροκρατούμενος χώρος και θεωρώ ότι οι γυναίκες χρειάζονται παντού, γιατί έχουν μια άλλη ματιά ατά πράγματα. Ίσως'και επειδή η σκέψη μας είναι διαφορετική, έχουμε ένα άλλο φίλτρο στα πράγματα. Γενικά, αντιμετωπίζω κάποια λίγα δυσάρεστα σχόλια, αλλά έχω . μάθει από την προηγούμενη μου δουλειά ότι δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους».

 Οπότε, φαντάζομαι αντίστοιχη ψύχραιμη αντίδραση θα είχες και όταν αναδημοσιεύτηκαν από κάποιους, με αφορμή την υποψηφιότητα σου, όλες οι sexy φωτογραφίσεις που είχες κάνει ως μοντέλο.

 «Αυτό ήταν πιο ενοχλητικό, γιατί τα παιδιά μου μεγαλώνουν και σίγουρα οι φίλοι τους μπορεί να τις δουν και να αισθάνονται άσχημα απέναντι τους. Το έχω συζητήσει όμως πολύ ανοιχτά μαζί τους από πολύ μικρή ηλικία. Τους έχω εξηγήσει ότι αυτό ήταν ένα κομμάτι της δουλειάς μου, ότι έκανα μια πολύ μεγάλη επιτυχία ως sex symbol στην Ελλάδα και ότι το περιοδικό για το οποίο φωτογραφήθηκα είναι ένας από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους τίτλους, που έχουν φωτογραφηθεί οι μεγαλύτερες stars. Γιατί, πραγματικά, είχαν φωτογραφηθεί τότε όλες! Απλώς προφανώς η δική μου φωτογράφιση έμεινε αναλλοίωτη στις μνήμες των ανθρώπων και ασχολούμαστε ακόμη και ύστερα από 25 χρόνια με αυτήν».

 Για ένα πρώην μοντέλο είναι πιο δύσκολο να μεγαλώνει;

 «Νομίζω για όλες τις γυναίκες είναι δύσκολο. Υπάρχουν οι καλές μέρες που συμβιβάζομαι με τη νέα εικόνα του εαυτού μου και οι κακές μέρες που λες πού είναι η Νόνη που ήξερα; Αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ φυσιολογικό. Το κυνήγι της νιότης είναι και λίγο αδύνατο. Πρέπει να αποδέχεσαι και τη νέα εικόνα του εαυτού σου, που είναι και οι ρυτίδες, και η χαλάρωση, και τα άσπρα μαλλιά», λέει στο down town.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !