Αννίτα Πάνια: Το ενδεχόμενο επιστροφής και η επιθυμία του καναλιού...Μπορεί να μην έφυγε με τον πιο «βελούδινο» τρόπο από το κανάλι, πριν ακριβώς ένα χρόνο, ωστόσο η εκκεντρική παρουσιάστρια φαίνεται πως επιστρέφει στον τόπο του... εγκλήματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Αννίτα Πάνια έκανε ένα ραντεβού με τη νέα διοίκηση του καναλιού, βολιδοσκοπώντας το ενδεχόμενο ενός νέου κύκλου συνεργασίας. Το ενδιαφέρον βέβαια δεν είναι στο ότι η παρουσιάστρια έκανε επαφές με το OPEN αλλά η πρόταση για την οποία συζήτησαν οι δύο πλευρές.

Όπως μάθαμε λοιπόν, αν τελικά κλείσει η συμφωνία, η Αννίτα Πάνια θα παρουσιάσει μία νέα εκπομπή, πάντα στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, ωστόσο όχι στο γνώριμο ύφος που γνωρίζουμε τις εκπομπές της μέχρι σήμερα, αφού οι άνθρωποι του OPEN επιθυμούν περισσότερη lifestyle διάθεση αλλά και εμπορικά θέματα που θα αποφέρουν έσοδα στα ταμεία του καναλιού.

Πηγή:yupiii. gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης perastikos είπε…
Μια τρύπα στο νερό θα κάνουν. Εμπορικά θέματα σαν τα ωραία που βάλανε στον Κωστόπουλο και έκανε 2%?? Χαχαχα... Αν θέλουν την Πάνια, ας την πάρουν αν και καλύτερα να μην την έδιωχναν ποτέ τα σαϊνια. Έσκιζε άλλωστε. Αλλά ας την αφήσουν να κάνει την εκπομπή που εκείνη ξέρει. Όχι άλλα πειράματα ΟΠΕΝ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Περαστικέ μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι παίζει. Την θέλουν για συγκεκριμένο πράγμα, τις ώρες που επινοικιάζει ο Βρυώνης λόγω της συμφωνίας πώλησης του καναλιού. Νομίζω ότι φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά. Δεν θα τη βάλουν φυσικά απόγευμα αλλά τις μεσημεριανές ώρες που νοικιάζει ο Βρυώνης. Από το Κωστόπουλο σίγουρα θα πάει καλύτερα. Την έδιωξαν όταν την έδιωξαν γιατί τη δουλειά αυτή την έκανε πέρυσι ο Φουρθιώτης, όχι ότι τον ήθελαν αλλά δεν έφευγε με τα δικαστήρια. Φυσικά και θα την κρατούσαν αν είχαν επιλογή αντί του Φουρθιώτη.