Βάνα Μπάρμπα: Το μεγαλωμά μας είναι τραγικό και δύσκολο...

0


Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για το αν έχει αλλάξει τις επιλογές του παρελθόντος, αν είναι άνθρωπος του νου και τι γεύση της έχει αφήσει η ζωή της μέχρι σήμερα.

 Είσαι άνθρωπος του νου; Αν ναι, πάντα ήσουν;

 «Όχι, είμαι άνθρωπος «της καρδιάς». Προσπάθησα με το νου και τώρα που μεγάλωσα, προσπαθώ να τον βάλω κάτω από μια ομπρέλα λογικής, αυταπόδεικτων πραγμάτων, αλλά είμαι ταγμένη στην καρδιά μου. «Ο νους βολεύεται, η καρδιά ποτέ…».

Αυτό είναι το μεγάλο μου μειονέκτημα, αλλά και η μεγάλη μου αρετή». Πόσο σπουδαίο είναι να σε γνωρίζουν όλοι με το μικρό σου όνομα; «Υπέροχο για μένα! Υπάρχουν στιγμές που κάνω την αυτοκριτική μου και λέω, γιατί δεν μπόρεσα να κάνω χρήματα, να μην έχω κι εγώ μια καλή σχέση με εκείνο, να είμαι κι εγώ πιο προσεκτική, όπως κάποιες άλλες «συναδέλφισσές» μου; Δεν το έχω με το χρήμα! Το κακό έρχεται να σε δοκιμάσει μέσα από το χρήμα και τη δόξα. Το μεγάλωμα μας είναι τραγικό και δύσκολο. Η τύχη είναι όλα αυτά που ζήσαμε και η ατυχία πως υπάρχουμε μετά μέσα από αυτό είναι μια μεγάλη δοκιμασία, όμως έχω μια μεγάλη προίκα, στο δρόμο για τον απλό πολίτη είμαι «η Βάνα του». Μια γυναίκα που όπως κι άλλες τραβάμε μόνες μας το κουπί. Τελικά, είμαι πιο τυχερή, απ' ότι νόμιζα».

 Έχεις αλλάξει τις επιλογές του παρελθόντος με το μυαλό και τη συνείδηση που έχεις τώρα;

 «Ναι έχω πέταξα πολλά πράγματα και έχω καινούργια ανάγκες και προτεραιότητες. Δεν μπορώ να ακούω τα ιδία πράγματα και να βλέπω χαζούς ανθρώπους και να καταναλώνομαι χωρίς λόγο. Παλιά στη ζωή μου άφηνα να με πλησιάζει ο καθένας. Να μπει σ’ αυτήν και να περάσει καλά. Ίσως τότε δεν είχα αυτοπεποίθηση, κάτι που απέκτησα αργότερα. Τώρα και κανέναν να μην έχω, δεν περιμένω κανέναν. Κοιτάζω πίσω και λέω: «μάγκα μου τι έκανες τόσα χρόνια;» Δεν πάνε να με βρίζουν... τους έχω, πλέον, γραμμένους. Τώρα, θέλω να έχω δίπλα μου μόνο ανθρώπους αξιόλογους να μαθαίνω από αυτούς και όχι να καταναλώνομαι με ανούσια πράγματα και πρόσωπα που δεν με αφορούν πια. Θέλω να γίνω καλύτερη, δεν θέλω πλέον σον σον ντελακρουά. Αυτό... It’s over!»

 Είχες μια δοξασμένη ζωή, τι γεύση σου έχει αφήσει;

 «Μοναδική! Όταν καμιά φορά πια αναπολώ μέσα στη κρίση που περνάμε και στα δύσκολα, με κρατεί η χαρά που μου έδωσε. Αν δεν είχα τις ωραίες αναμνήσεις αυτής της ζωής πως θα άντεχα αυτή τη λαίλαπα! Δεν θα σου πω ότι μετανιώνω, δεν θα σου πω ότι τη νοσταλγώ, αν όμως δεν είχα το δεκανίκι αυτής της ζωής, δεν νομίζω ότι θα είχα αντέξει», ανέφερε στο Grande.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !