Πρόταση σε πρόσωπο της ενημέρωσης για να ενταχθεί στον Λιάγκα...


Όσο περνούν οι μέρες τόσο πιο έντονες γίνονται οι προσπάθειες του ΣΚΑΪ να στελεχωθεί η νέα εκπομπή που αναλαμβάνει ο Γιώργος Λιάγκας στο κανάλι.

  Τώρα, ένα νέο πρόσωπο-έκπληξη έρχεται στο προσκήνιο ως ικανό να γίνει μέλος αυτής της νέας τηλεοπτικής προσπάθειας με επικεφαλής τον γνωστό παραουσιαστή.

 Μετά το μεγάλο "ναι" που είπαν η Κατερίνα Γκαγκάκη,η Ελένη Τσολάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας και η Κάλλια Ελευθερίου, οι ιθύνοντες του σταθμού έστρεψαν το ενδιαφέρον τους σε ανθρώπους του δημοσιογραφικού χώρου που θα μπορούσαν να αναλάβουν τον ενημερωτικό τομέα της εκπομπής στο "γυαλί" μιας και ως γνωστόν ο Γιώργος Λιάγκας θα κινείται σε infotainment πρότυπα.

Υπάρχουν ικανότατοι επαγγελματίες που θα μπορούσαν να αναλάβουν αυτό το νευραλγικό σημείο της εκπομπής και μάλιστα, αρχικά είχε ακουστεί το όνομα του Κώστα Τσουρού ως το επικρατέστερο για να αναλάβει αυτή τη θέση.

Μόνο που ο γνωστός δημοσιογράφος έχει "δέσει" απόλυτα με την ομάδα της Ναταλίας Γερμανού στο "Καλύτερα δε γίνεται" του Alpha και έτσι αυτή η ιδέα εγκαταλείφθηκε σύντομα.

 Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του gossip-tv.gr, πρόταση να βρεθεί στο πάνελ της εκπομπής του Λιάγκα δέχτηκε ο Θοδωρής Βγένη, ο οποίος εργάζεται στο ενημερωτικό τμήμα του Open Beyond.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια