Οριστικοποιείται η μεταγραφή...

Σχεδόν σίγουρο θεωρείται ότι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο Open θα βρίσκεται η Αννίτα Πάνια. Ο Φίλιππος Βρυώνης επιμένει πως είναι η καλύτερη επιλογή για τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου και οι τελευταίες εξελίξεις αναφέρουν πως η γνωστή παρουσιάστρια αποδέχθηκε την πρόταση.

Φυσικά, καταλαβαίνετε ότι η διοίκηση του Open είναι πολύ δυσαρεστημένη με αυτή την εξέλιξη, καθώς θεωρεί ότι δημιουργεί πρόβλημα στο προφίλ που θέλει να "χτίσει" ο σταθμός. 

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι σχέση έχει ο Βρυώνης με το Open;
Ο χρήστης SIA είπε…
@Ανώνυμος, στο συμβόλαιο πώλησης έχει κρατήσει 1 ώρα τις καθημερινές και κάποιες ώρες το ΣΚ. Τα μεσημέρια. Μέχρι να λήξει είναι υποχρεωμένοι να βγάζουν εκπομπές τύπου lifestyle-telemarketing για τα προϊόντα του.
Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Συγγνώμη αλλά τι προφίλ προσπαθεί να χτίσει ο σταθμός έχοντας στην κατοχή του το ευτυχειτε με τα τραγικά διλήμματα και τις ιστορίες με τις κατινες που τηλεφωνούν ? Δεν πάω την Αννίτα άλλωστε είναι η επιτομή του τρας αλλά είπαμε.
Ο χρήστης perastikos είπε…
Δεν πιστεύω οτι στο Οπεν με τα νούμερα που κάνουν μέχρι στιγμής, θα τους έπεφτε λίγη η Πάνια... Η Πάνια έκανε νουμεράρες και μια χαρ΄πα ταιριάζει το προφιλ της με ένα σταθμό που παίζει Κωστόπουλο, Ευτυχείτε, revenge body και άλλα...ποιοτικά προγράμματα.