Σάκης Τανιμανίδης: Εγκαίνια για το μουσείο ψευδαισθήσεων στην Κωνσταντινούπολη!To Museum of Illusions άνοιξε στην Κωνσταντινούπολη.

 Από τις 25 Ιουλίου, ο φαντασμαγορικός κόσμος του παγκοσμίου φήμης Museum of Illusions με εντυπωσιακά εκθέματα ψυχαγωγίας και οπτικής ψευδαίσθησης ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό.

 Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Μίλτος Καμπουρίδης, ιδρυτές του ομίλου Enthoosia που δραστηριοποιείται στον τομέα της βιωματικής ψυχαγωγίας, 10 μήνες μετά το πολύ επιτυχημένο άνοιγμα του Museum of Illusions Athens άνοιξαν στην Κωνσταντινούπολη το δεύτερο Museum of Illusions.

 Το Museum of Illusions Istanbul βρίσκεται στο ιστορικό κτήριο “Narmanli Han” επί της οδού Istiklal, τον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Κωνσταντινούπολης. Έχει 3 ορόφους και η συνολική του έκταση είναι 700 τ.μ., ενώ περιέχει πάνω από 60 ψευδαισθήσεις, κατάστημα δώρων και αίθουσα για διοργάνωση εκδηλώσεων, παιδικών πάρτυ, εταιρικών συναντήσεων ή παρουσιάσεων.

 Το μουσείο προσφέρει μια διαδραστική και διασκεδαστική εμπειρία, είναι ένα ασυνήθιστο και συναρπαστικό μέρος, αποτελώντας τον ιδανικό προορισμό για νέες εμπειρίες και διασκέδαση με τους φίλους και την οικογένεια. Σκοπός των ιδρυτών είναι το Museum of Illusions Istanbul να γίνει ένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Κωνσταντινούπολης.

 Την Τετάρτη 24 Ιουλίου το βράδυ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το opening event του μουσείου. Περισσότεροι από 500 καλεσμένοι, αναμεσά τους πολλοί επώνυμοι μεταξύ των οποίωv ο επιχειρηματίας Acun Ilicali, οι ηθοποιοί Bensu Soral Baș και Neslihan Yeldan, είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι το μουσείο, να βγάλουν πολλές φωτογραφίες και να απολαύσουν τη μουσική του διάσημου Τούρκου DJ Doğuş Çabakçor.

Πηγή: Entertv

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια