Ιωσήφ Μαρινάκης: Τα τελευταία έξι χρόνια που άρχισαν οι ελληνοκυπριακές συμμαχίες βελτιώθηκαν οι κυπριακές παραγωγές!


Καθ’ όλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής του πορείας, έχει κληθεί να υποδυθεί πολλούς αρνητικούς χαρακτήρες, οι οποίοι γίνονται συμπαθείς. Ο Ιωσήφ Μαρινάκης όμως δεν ενοχλείται. Αντ’ αυτού αναζητά τρόπους για να τους διαφοροποιεί. Ανάλογα πράττει και με τον Λεωνίδα, που υποδύεται στην καθημερινή κοινωνική σειρά του ΑΝΤ1 «Οργή». Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό MYtv» και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο και αποκάλυψε τις εξελίξεις από τα προσεχή επεισόδια.

 Φέτος πρωταγωνιστείς στην καθημερινή σειρά «Οργή». Τι ξεχωριστό είχε και απάντησες θετικά;

 Κατ’ αρχάς, είχα στα χέρια μου ένα πολύ καλό σενάριο από την Άντα Γκουρμπαλή, μου άρεσε ο ρόλος του Λεωνίδα, και είχα καλή χημεία με τον σκηνοθέτη Σταύρο Ποταμάρη. Από τη άλλη, μία κυπριακή παραγωγή έχει το καλό και το κακό ότι μπορείς να δουλέψεις δύο με τρεις ημέρες την εβδομάδα. Ο συνδυασμός των παραπάνω με έκαναν να πω «ναι» στην εν λόγω δουλειά.

 Θεωρείς ότι έχει αναβαθμιστεί το επίπεδο των κυπριακών σειρών;

 Τα τελευταία έξι χρόνια, όπου άρχισαν οι ελληνοκυπριακές συμμαχίες, αναβαθμίστηκε το επίπεδο των παραγωγών, αλλά σίγουρα χρήζει και άλλης αναβάθμισης η κατάσταση. Το ίδιο ισχύει, βέβαια, και για τις ελληνικές παραγωγές. Όλα είναι θέμα μπάτζετ. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει προσπάθεια και αγώνας.

 Η σειρά σημειώνει άκρως ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης και στην Ελλάδα. Το περίμενες;

 Να σου πω την αλήθεια, στην αρχή της σεζόν ξεκινήσαμε για να προβάλλεται η σειρά στην Ελλάδα και στην Κύπρο, αλλά λόγω κάποιων αντιξοοτήτων δεν συνέβη. Όταν έμαθα ότι θα γίνει, τελικά, το καλοκαίρι, μου ήρθε λίγο απότομα. Ήταν μία ευχάριστη έκπληξη. Από εκεί και πέρα, περίμενα ότι η σειρά θα πήγαινε το ίδιο καλά, όπως και στον ΑΝΤ1 Κύπρου.

 Να τολμήσω να πω ότι με τον ρόλο του Λεωνίδα προστίθεται ακόμη ένας αρνητικός χαρακτήρας στο βιογραφικό σου;

 Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνουν αυτό. Λες να είμαι ο μόνος που τους δέχεται; (Γελάει). Ο Λεωνίδας είναι, όντως, ακόμα ένας αρνητικός χαρακτήρας που προστίθεται στο βιογραφικό μου, αλλά αυτός μπαίνει πολύ ψηλά στη λίστα. Είναι ένα κάθαρμα, που δεν διστάζει να κάνει τα πάντα, προκειμένου να ικανοποιήσει το «εγώ» του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια