Ναταλία Γερμανού: Έτσι αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της για καλοκαίρι...

0

Φινάλε σεζόν έκανε σήμερα,η Ναταλία Γερμανού,σε μια εκπομπή που τα είχε όλα: πληροφορία,συνεντεύξεις,γέλιο και πολύ, πολύ κέφι!Αυτός είναι κι ο λόγος που αγαπήθηκε τόσο από το κοινό, το οποίο σύντομα της έδωσε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν.
Με αυτά τα λόγια θέλησε η παρουσιάστρια,να ευχαριστήσει και να αποχαιρετήσει τους συνεργάτες της...
Για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε:

«Λοιπόν θέλετε να πω μερικά πράγματα για εσάς; Θέλω να πω για την Ευρυδίκη… δεν θα σε αποχαιρετήσω, θα πω απλώς, επειδή η Ευρυδίκη είναι ένα κορίτσι, το οποίο το αγαπάτε και της τα “χώνουν” λίγο. Είναι ένα κορίτσι που δεν περνάει αδιάφορο! Εγώ θα περιοριστώ απλώς να πω, ότι ποτέ δεν ξέρεις καλά κάποιον αν πρώτα δεν τον γνωρίσεις. Εγώ την Ευρυδίκη πριν την γνωρίσω, νόμιζα ότι την αντιπαθούσα ή νόμιζα ότι την συμπαθούσα! Τελειώνοντας λοιπόν αυτή η σεζόν, μπορώ να σας πω ότι έχουμε να κάνουμε με ένα κορίτσι που είναι μίας ανάγνωσης πρώτης, αυτό που θα σου πει μπροστά σου θα το πει και πίσω σου.  Εγώ αυτό το εκτιμώ και σε αυτό το είδος υποκλίνομαι! Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους! Οι ξεκάθαροι άνθρωποι είναι πολύ σπάνιοι στις μέρες μας».

Συνέχισε με την Φωτεινή Πετρογιάννη...

Είναι επίσης ένα πολύ καλό κορίτσι,το οποίο επίσης το γνώρισε φέτος.Την ήξερα σαν όνομα αλλά δεν είχαμε συνεργαστεί.Η Σιτρονέλα μου,όπως την λέω έχει πολλές ευαισθησίες και πάρα πολλές,(εντός εισαγωγικών),με την καλή έννοια ανασφάλειες,τις οποίες όμως εγώ πιστεύω έχει καταφέρει και τις έχει κάνει γυρίσει προς οφελός της,της έχει γυρίσει υπέρ της,θεωρώ ότι είναι πανέξυπνη,θεωρώ ότι είναι τσακάλι στη δουλειά της.Το Καρουζελ έγινε κι αυτό σήμα κατατεθέν του Καλύτερα Δεν Γίνεται φέτος.Χαίρομαι πάρα,πάρα πολύ που ήσουν κομμάτι αυτής της παρέας.

Και τελείωσε με τον Χάρη Γιακουμάτο:

Χαρούλη μου γλυκέ,είσαι από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει,είσαι ένα μαλαματένιο πλάσμα,ένας δυνατός επιχειρηματίας της νύχτας,είσαι από τα πιο γλυκά και ζεστά παιδιά!

Ενώ έκλεισε την εκπομπή με ένα μεγάλο ευχαριστώ,αναφέροντας όλα τα ονόματα των συντελεστών μπροστά και πίσω από τις κάμερες!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !