Όσα ζήτησε ο Νίκος Μουτσινάς από τον ΣΚΑΙ...Εκτός από την βασική ομάδα των συνεργατών του απαίτησε όχι μόνο να τον ακολουθήσει και ηπροσωπική του στιλίστρια αλλά και να μπορεί αν κρίνει πως είναι απαραίτητο να αναφέρει και τους χορηγούς του κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

 Επίσης έχει λόγο και επί του εικαστικού καθώς θέλει να γνωρίζει επακριβώς τα τετραγωνικά αλλά και τοconcept του ντεκόρ της εκπομπής τουκαι ότι δεν του αρέσει να το αλλάξει πριν αρχίσει το νέο στούντιο να στήνεται.

Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθω…

Πηγή: Nassos blog


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης perastikos είπε…
Μόνο γέλιο προκαλούν όλα αυτά. Μάλλον ξέχασε τις σερι αποτυχίες του πρόσφατου παρελθόντος... Αν κάνει πάλι αποτυχία, θα προσγειωθεί απότομα στην τηλε-πραγματικότητα... Κι όλα αυτά θα φαντάζουν περασμένα μεγαλεία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είχε ξεκινήσει φέτος πολύ πιο ήρεμος και χωρις σταριλικια. Τώρα πάλι νομίζει ότι επαναλαμβάνει την επιτυχία του δέστε τους ξεχνώντας τα σερί αποτυχιών. Δεν ξέρω αν θα πέσω μέσα αλλά νομίζω η εκπομπή θα πέσει λίγο σε νούμερα και μην ξεχνάμε ότι πλέον θα είναι Σκάι οπότε και οι απαιτήσεις θα είναι σαφώς μεγαλύτερες άπτου οπεν