Ρένα Ρώσση – Ζαΐρη: «Τα “Αστέρια στην άμμο” θα μας κόψουν την ανάσα»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
H συγγραφέας του βιβλίου «Αστέρια στην άμμο», Ρένα Ρώσση- Ζαΐρη, μιλά για την τηλεοπτική μεταφορά του, για τους συνεργάτες της Ρένα Ρίγγα, Κούλη Νικολάου και Ανδρέα Γεωργίου, ενώ αναφέρεται και στην εξωτερικά γυρίσματα που έγιναν από την Ύδρα ως την Βαρκελώνη και την Ινδία.
Τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά και όπως εξηγεί η συγγραφέας, η σειρά αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.
Με τη σειρά θα μας ταξιδέψετε από την αρχοντική Ύδρα στην πανέμορφη Κύπρο, ως την παραμυθένια Βαρκελώνη και την εξωτική Ινδία;
-Αλλάξατε τοποθεσίες στη μεταφορά του βιβλίου στην τηλεόραση;
«Η Υδρα έδωσε τη θέση της στην πανέμορφη Ρόδο. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στο νησί των ιπποτών και ήδη η σειρά μοσχοβολάει Αιγαίο!».
-Νιώθετε ικανοποιημένη από τη μεταφορά και δεύτερου βιβλίου σας στη μικρή οθόνη, μετά τα «Δίδυμα φεγγάρια»;
«Είμαι σίγουρη πως οι παραγωγοί, ο Κούλλης Νικολάου και ο Ανδρέας Γεωργίου, ο ταλαντούχος σκηνοθέτης Θοδωρής Νικολαΐδης, αλλά και όλοι όσοι δουλεύουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες για τη σειρά, θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο τις συγκλονιστικές ανατροπές, τα εγκλήματα, τις ίντριγκες, τις εκπλήξεις, τα απανωτά γεγονότα, τα μυστικά. Είμαι σίγουρη πως θα μας κόψουν την ανάσα. Τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη».
Γνωρίζατε από πριν τον Κούλλη Νικολάου;
«Τον γνώρισα καλύτερα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για τα "Δίδυμα φεγγάρια", τον έκλεισα στην καρδιά μου. Είναι σπουδαίος άνθρωπος, παραγωγός, ηθοποιός, είμαι πολύ τυχερή που επέλεξε τα μυθιστορήματα μου. Επέλεξε να συνεργαστεί με σπουδαίους ηθοποιούς, όπως η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος, η Μυρτώ Αλικάκη, ο Πέτρος Λαγούτης, η Σοφία Βογιατζάκη και τόσοι άλλοι. Εύχομαι τα "Αστέρια στην άμμο", η νέα καθημερινή σειρά του ΑLΡΗΑ και του ΑLΡΗΑ Κύπρου, η οποία θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη σεζόν, να καθηλώσει τους τηλεθεατές».
-Συνεργάζεστε με τη σεναριογράφο Ρένα Ρίγγα;
«Η Ρένα είναι σπουδαία κι έμπειρη σεναριογράφος. Μεταφέρει με τον καλύτερο τρόπο τους χαρακτήρες, τους ζωντανεύει ακόμα περισσότερο. Συνεργαζόμαστε άψογα. Ξέρει πως είμαι πάντα δίπλα της σε ό,τι κι αν χρειαστεί. Το μεγαλύτερο βάρος, όμως, πέφτει στους ώμους της. Δουλεύει παθιασμένα κι εκείνη, καταθέτει το συγγραφικό της ταλέντο στα "Αστέρια στην άμμο", την ίδια της την ψυχή».
-Ποια ηθοποιός θα ερμηνεύσει την Αλεξία;
«Την αγαπημένη μου ηρωίδα θα υποδυθεί η Λαμπρινή Σκρέκα. Είναι η ιδανική Αλεξία. Εύθραυστη και ταυτόχρονα δυναμική, ταλαντούχα, παθιασμένη με το ρόλο της».
-Τον Μάξιμο, τον Ίωνα και τον Ανδρέα;
«Μάξιμος είναι ο Ρένος Ρώτας, Ίωνας ο Φώτης Καράλης και Ανδρέας ο Θεόφιλος Πασχάλης. Νέοι, γοητευτικοί ηθοποιοί, οι οποίοι έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους στο θέατρο και στην τηλεόραση, θα ερμηνεύσουν τους βασικούς ρόλους της αληθινής ιστορίας. Θα παλέψουν να κατακτήσουν, εκτός από την καρδιά της Αλεξίας, και τη δική μας καρδιά», λέει στον Τηλεθεατή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !