Νίκος Χτζηνικολάου:Δεν διεκόπη η συνεργασία,το συμβολαιό σας έληξε!Τη δική του εξήγηση για τη διακοπή της “Ελληνοφρένειας” από τον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM έδωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου μετά την ανάρτηση των δημιουργών της.

 Συγκεκριμένα, ο εκδότης και ιδιοκτήτης του ραδιοφώνου διαφώνησε ως προς το ποστ και την εξήγηση που έδωσαν o Θύμιος Καλαμούκης και ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης περί διακοπής της συνεργασίας. Μάλιστα, θέλησε να κοντραριστεί με έναν χρήστη του twitter ο οποίος απάντησε στο σχόλιό του.

Δείτε τα σχετικά σχόλια στην παρακάτω φωτογραφία:
Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης SIA είπε…
Αν και τους συμπαθώ, από παντού φεύγουν με θεωρίες συνωμοσίας. Και από τον Σκαι, και από τον Alpha και τώρα και από τον Real. Το να μην επιθυμεί ο Real να συνεχίσουν γιατί πιστεύει ότι με τις απαιτήσεις τους δεν τους συμφέρει οικονομικά, ειδικά τη περίοδο αυτή που τον έχει περάσει ο Σκαι και έχει οικονομικά θέματα, είναι δικαίωμα του. Ας βάλουν κι αυτοί μια φορά νερό στο κρασί τους και να συμφωνήσουν με λιγότερα. Αν πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να συνεχίσουν να παίρνουν τα ίδια από αλλού, ας πάνε αλλού.