Οριστικό! Μένει στον ΣΚΑΙ ο Ατζούν...

Μέχρι πριν μερικές ημέρες όλα έδειχναν πως ΣΚΑΙ και Acun Ilicali θα πάρουν “διαζύγιο”. Οι φήμες έδιναν και έπαιρναν και ο Τύπος είχε πάρει “φωτιά”, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για οριστική διακοπή της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Όλα αυτά, όμως, ανήκουν στο παρελθόν, καθώς ο Τούρκος παραγωγός και το κανάλι του Φαλήρου έδωσαν τα χέρια και συνεχίζουν κανονικά τη συνεργασία τους και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ποια προγράμματα, όμως, θα βγουν κανονικά στον αέρα του ΣΚΑΙ και για ποια υπάρχει στασιμότητα;
Στο πρώτο μισό της νέας σεζόν θα δούμε σίγουρα το Voice! Αυτό είναι οριστικό και αμετάκλητο, ενώ οι ιθύνοντες του σταθμού και οι άνθρωποι της Acun Medya εξετάζουν ακόμα το πώς θα ενταχθεί το My Style Rocks στο πρόγραμμα του καναλιού.

Όσον αφορά το δεύτερο μισό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, το Ελλάδα έχεις Ταλέντο επιστρέφει σίγουρα στις οθόνες μας, ενώ για την ώρα “παγώνει” το Survivor και το Power of Love.

zappit.gr

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ναι για το Voice είδα trailer για να δηλώσουν όσοι θέλουν συμμετοχή.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και να μείνει και να μην μείνει τα projects του κατάντησαν βαρετά μηδενός εξαιρουμένου.

Αντε να τον στριμώξουν κι αυτόν σε 2-3 γωνίτσες στο πρόγραμμα τους γιατί αλλιώς θα έμενε εκτός ο καψερός ετσι όπως πήγαινε το πράγμα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν βαζει μυαλο ο Σκαι....θα ξεκινησει και την αηδια του Γεωργιου....Πόσο πιο κάτω αυτο το καναλι.....Βεβαια οχι οτι τα άλλα κανάλια πάνε πίσω....