«Ου φονεύσεις»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Η αστυνομική σειρά αυτοτελών επεισοδίων «Ου φονεύσεις» σε σενάριο Βασίλη Ρίσβα - Δήμητρας Σακαλή και σκηνοθεσία Πάνου Κοκκινόπουλου ήταν η μόνη σειρά του ΟΡΕΝ που έφτασε... αλώβητη μέχρι και το τέλος της σεζόν.

 Μάλιστα, η διοίκηση του σταθμού είναι ικανοποιημένη από τη μέχρι τώρα συνεργασία τους και γι' αυτό προβλέπεται η συνέχιση της τουλάχιστον μέχρι τον ΔεκέμβριοΜάλιστα, η διοίκηση του σταθμού είναι ικανοποιημένη από τη μέχρι τώρα συνεργασία τους και γι' αυτό προβλέπεται η συνέχιση της τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο.

Έτσι, οι τρεις δημιουργοί εξακολουθούν να εργάζονται πυρετωδώς, ετοιμάζοντας τα επεισόδια που θα προβληθούν τον ερχόμενο Οκτώβριο. Ένα από αυτά έχει τίτλο «Υπόσχεση» και πρωταγωνιστούν οι Ορφέας Αυγουστίδης, Ευγενία Δημητροπούλρυ, Θάνος Τοκάκης, Χρήστος Ευθυμίου κ.ά.
Ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες του «mytv», εκκρεμούν κάποιες συναντήσεις του σκηνοθέτη και των σεναριογράφων με τα νέα διευθυντικά στελέχη για να συζητήσουν αν θα συνεχίσουν με την ίδια σειρά και από τον Ιανουάριο του '20 ή θα προχωρήσουν με μία νέα, μαύρη κωμωδία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !