Παίρνουν το αίμα τους πίσω...


To «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» είναι αδιαμφισβήτητα η πιο αδικημένη σειρά των τελευταίων χρόνων. Ένα σήριαλ με τόσο καλή ποιότητα εικόνας, πολλές ατάκες, άψογες ερμηνείες και ένα εξαιρετικό κράμα ηθοποιών «χαντακώθηκε» λόγω λαθών στον προγραμματισμό.

Άλλωστε, τους δύο πρώτους μήνες χτυπούσε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης στη ζώνη προβολής 11-12, μέχρι που μετακινήθηκε στις 9 ώρα το βράδυ τις Παρασκευές. Στην πορεία, μέσα στη χρονιά ανά δύο μήνες άλλαζε συνεχώς μέρες, ώρες και συχνότητα προβολής.

Φυσικά, το κοινό την έχασε τη σειρά και έτσι, ενώ θα μπορούσε να μείνει στην τηλεοπτική ιστορία ως ένα από τα πιο πετυχημένα σήριαλ του ΑΝΤ1 έκλεισε με μέσο όρο κοντά στο 7%.

Αλλά τελικά όλα κάποια στιγμή παίρνουν τον δρόμο τους. Το κανάλι του Αμαρουσίου προβάλλει σε επανάληψη κάθε βράδυ στις 22.45, το «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» σε επανάληψη με τα νούμερα να είναι πολύ υψηλά, κοντά στο 20%. Δεν είναι μόνο το νέο κοινό που δεν είχε τύχει πριν δύο χρόνια να το παρακολουθήσει, αλλά και οι τηλεθεατές που στην αρχή αγάπησαν το σήριαλ αλλά κάπου στην πορεία το έχασαν.

Το μήνυμα είναι ότι το ραντεβού με τους τηλεθεατές είναι ιερό και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παραβιάζεται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια