Παύλος Σταματόπουλος: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενηλικιώθηκε μαζί μου...Μάλλον, ο Παύλος Σταματόπουλος δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις από τη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

 Ο γνωστός παρουσιαστής, μια ημέρα πριν την έναρξη της νέας του εκπομπής στο Open μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Ηλία Γκότση, μίλησε στο περιοδικό «TV Έθνος» και αναφέρθηκε στην παλαιότερη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» στον Alpha.

 «Δεν σκέφτηκα ποτέ να αποχωρήσω. Είμαι επαγγελματίας. Και η συνέπειά μου θέλω να με χαρακτηρίζει. Την τελευταία χρονιά στην εκπομπή έφτασα στα όριά μου με την Κωνσταντίνα. Ένα διάστημα οι σχέσεις μας ήταν αρκετά τεταμένες. Γενικά είχα ομαλή συνεργασία, αλλά τους τελευταίους μήνες κάπου δεν τα βρίσκαμε. Έβαλα λοιπόν όρια και η Κωνσταντίνα το σεβάστηκε».

 Έπειτα από μια χρονική απόσταση, πώς αποτιμάς τη συγκεκριμένη συνεργασία;

 «Πολύ περίεργη. Ξεκίνησε από το "Μες στην Καλή Χαρά" που ήταν δημιούργημα άλλων ανθρώπων. Την τελευταία χρονιά, με τη Σπυροπούλου και την Καραβάτου η εκπομπή άλλαξε. Ξεκίνησε περίεργα η συνεργασία μας λοιπόν. Τα πρώτα δύο χρόνια στο "Σπίτι μου σπιτάκι μου" δεν είχα την αρχισυνταξία, οπότε δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο θέμα, αλλά από την άλλη ζοριζόμουν γιατί βάσει της εμπειρίας μου έβλεπα πως η σκαλέτα δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε να είναι. Έλεγα βέβαια τη γνώμη μου, αλλά όταν δεν είσαι αρχισυντάκτης δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Ξεκίνησε λοιπόν η συνεργασία μας με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δύσκολα και κατέληξε τώρα να έχω μια σχέση ειλικρινή. Αυτά που έπρεπε να της έχω πει, της τα έχω πει, όπως και εκείνη αντίστοιχα σε μένα. Μιλάμε στο τηλέφωνο, βρισκόμαστε για καφέ, αλλά η σχέση μας πέρασε πολλά στάδια. Η Σπυροπούλου ενηλικιώθηκε μαζί μου τηλεοπτικά αφού περάσαμε μαζί τις παιδικές ασθένειες».

 Θα συνεργαζόσουν ξανά με την Κωνσταντίνα σε εκπομπή;

 «Δεν μπορώ να απαντήσω. Με κανέναν που έχω συνεργαστεί δεν λέω "ποτέ ξανά". Είναι θέμα συγκυριών και συνθηκών».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια