Το νέο τηλεπαιχνίδι του ANT1 και η πρωτοτυπία...Τόσα χρόνια στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο έχουμε συνηθίσει τα κανάλια να αγοράζουν περιεχόμενο, διάφορα projects από το εξωτερικό, είτε για εκπομπές είτε και για σειρές που μετά το δεύτερο με τρίτο επεισόδιο όμως η ιστορία εξελίσσεται εντελώς διαφορετικά από την πρωτότυπη, αλλά συνεχίζουν να πληρώνουν τα δικαιώματα.

 Στη συγκεκριμένη λοιπόν περίπτωση ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να δημιουργήσει πρωτότυπο περιεχόμενο και μάλιστα με σκοπό να το πουλήσει στο εξωτερικό. Η αρχή γίνεται με μία εκπομπή με φάρσες που έχει τίτλο «My Best Friend’s Fear» και για την οποία ο ΑΝΤ1 συνεργάζεται με την εταιρεία Propagate που δραστηριοποιείται διεθνώς, με το χαρτοφυλάκιό της μα περιέχει πολλές παραγωγές πρωτότυπου περιεχομένου το οποίο προωθεί σε πολλά τηλεοπτικά κανάλια ανά τον κόσμο.

 Το τηλεπαιχνίδι με φάρσες, το «My Best Friend’s Fear», είναι η πρώτη συμπαραγωγή του ΑΝΤ1 και της Propagate και θα κάνει πρεμιέρα την καινούργια σεζόν με σκοπό μετά από τη χώρα μας να πουληθεί και σε τηλεοπτικούς σταθμούς άλλων χωρών.

 Το «My Best Friend’s Fear» είναι ένα τηλεπαιχνίδι με κρυφές κάμερες, το οποίο μας προκαλεί να ετοιμάσουμε στους φίλους μας την τέλεια φάρσα εκμεταλλευόμενοι τις μεγαλύτερές τους φοβίες και θα το παρουσιάσει ο Σάββας Πούμπουρας.

 Μέσα από τη συνεργασία του με την Propagate ο ΑΝΤ1 σκοπεύει να δημιουργήσει κι άλλες παραγωγές που θα κάνουν πρεμιέρα στη χώρα μας αλλά με σκοπό στη συνέχεια να διανεμηθούν διεθνώς…!

Πηγή:Melas blog

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια