ΣΚΑΪ: Οι επόμενες κινήσεις των παρουσιαστών στη μετά Acun εποχή...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ντόμινο εξελίξεων έχει σημειωθεί στον ΣΚΑΪ μετά το ναυάγιο της συνεργασίας του Acun Ilicali και της εταιρείας παραγωγής του με τον σταθμό του Φαλήρου.

Με την ρήξη μεταξύ τους να είναι οριστική αλλά και τη μετακίνηση των τηλεοπτικών προγραμμάτων να θεωρείται βέβαιη, ο Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Πέμπτης, μέσα από τη «Φωλιά των ΚουΚου» αποκάλυψε τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον των παρουσιαστών που συνεργάζονταν μέχρι πρότινος με τον Τούρκο παραγωγό.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ΣΚΑΪ για την επόμενη σεζόν, όμως σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος, είναι μάλλον απίθανο να ακολουθήσει τον Acun Ilicali σε οποιοδήποτε κανάλι, αν τελικά επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις που θέλουν τον Τούρκο παραγωγό να συμφωνεί με τον ΑΝΤ1. Σε αντίθεση με τον Σάκη Τανιμανίδη και κατ' επέκταση και με τον Γιώργο Λιανό, οι οποίοι θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους με την Acun Medya σε όποιο κανάλι κι αν κλείσει ο Acun, με την αποχώρησή τους να θεωρείται δεδομένη.

Η πρόταση ωστόσο που έγινε στους δυο τελευταίους παρουσιαστές ήταν η παρουσίαση του νέου παιχνιδιού Boom, στο οποίο δεν αποκλείεται να δούμε τον Νίκο Μουτσινά!

Τέλος, δεν φαίνεται να υπάρχει καμία συμφωνία της Μαρίας Μπακοδήμου με τον ΣΚΑΪ και έτσι η παρουσιάστρια δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον σταθμό του Φαλήρου. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος, δεν αποκλείεται να δούμε την παρουσιάστρια σε κάποιο βραδινό πρόγραμμα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !