Γιώργος Λιανός: «Κι εγώ και ο Σάκης Τανιμανίδης συνεχίζουμε κανονικά στην Acun Medya»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο Γιώργος Λιανός συνεχίζει κανονικά στην Acun Medya, ανεξάρτητα από την τηλεοπτική στέγη που θα φιλοξενήσει τα project της εταιρείας παραγωγής. Το ίδιο θα κάνει και ο Σάκης Τανιμανίδης, κατά τα λεγόμενα Λιανού στον Γρηγόρη Μπάκα. Ο Γιώργος Λιανός μίλησε και για τη χαμηλή τηλεθέαση που είχε φέτος το Survivor.

«Ήταν δύσκολα φέτος. Δεν πήγε όπως πήγε την πρώτη χρονιά, κανένα Survivor δεν θα πάει όπως πήγε την πρώτη χρονιά. Το Ελλάδα Τουρκία είχε απαιτήσεις τεχνικές, κάηκε ο εγκέφαλός μας με τις μεταφράσεις. Ήταν ένα δύσκολο project, το οποίο το φέραμε εις πέρας. Φέτος υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός, υπήρχαν άλλα project τα οποία πήγαιναν τρένο. Εμείς δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, φέραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, από εκεί και πέρα τελικός κριτής είναι ο κόσμος.

Αυτό που μου άφησε μια άσχημη εντύπωση όσον αφορά στο Survivor, είναι ότι υπήρχαν πολλές αρνητικές κριτικές από την αρχή, χωρίς να δώσουν μία πίστωση χρόνου. Αυτό δεν πιστεύω ότι έγινε ακριβώς αντικειμενικά, επηρέασε αρκετά τη γνώμη του κοινού.

Δεν το μετάνιωσα που πήγα στο Survivor. Ήμουν σε μια παραγωγή πολύ αξιόλογη, σε μια εταιρεία παραγωγής που με στηρίζει με πάρα πολλούς τρόπους και μου δίνει χρόνο στην τηλεόραση σε prime time, είμαι φυσικά ευχαριστημένος. Η σχέση μου με τον Acun είναι πάρα πολύ καλή. Περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις. Εμείς είμαστε στο άρμα της Acun Medya και συνεχίζουμε. Όλα τα project ήδη έχουν αρχίσει να στήνονται. Κι εγώ και ο Σάκης Τανιμανίδης παραμένουμε και περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις της εταιρείας παραγωγής. Συνεχίζουμε κανονικότατα στη Acun», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !