Αποκαλυπτικό: Γυναίκα χωρίς όνομα,οι προσθήκες κι οι ανατροπές του 2ου κύκλου!

0


Συνέντευξη στο tvethnos και στην Φωφώ Μπόνιου,παραχώρησε πρόσφατα η Μαρία Γεωργιάδου,η σεναριογράφος της σειράς,όπου αναφέρθηκε στο που άφησε τους ήρωες ο 1ος κύκλος αλλά και πως και το πως ο 2ος που έρχεται θα τους πάει ένα βήμα παρακάτω.Τέλος,αναφέρθηκε και στις προσθήκες που θα γίνουν στον νέο αυτό κύκλο.
Ξεχώρισε τους 8 πιο σημαντικούς ήρωες και μίλησε σχετικά με το τι πρόκειται να τους συμβεί στον νέο κύκλο!

ΜΑΡΙΝΑ - ΚΑΤΙΑ (Μαριάννα Τουμασάτου-Ντόρα Μακρυγιάννη): 

 «οι δύο αυτές γυναίκες είναι σαν να αποτελούν κομμάτι του ίδιου υφάσματος – η καθεμία έχει την πλευρά της. Αν φέτος είδαμε τη μία πλευρά για τη Μαρίνα και την άλλη για την Κάτια, αυτό του χρόνου θα αντιστραφεί, δηλαδή θα τις δούμε σε διαφορετικούς ρόλους, σχεδόν αντεστραμμένους, σε διαφορετική θέση».

ΕΛΛΗ (Αλεξάνδρα Ταβουλάρη)
Ο έρωτας της Ελλης με τον Αρη καλά κρατεί. Είναι σαν να συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον, ο Αρης βρίσκει το κουμπί της Ελλης, της βάζει όρια και η εκείνη το δέχεται γιατί ήταν κάτι που το ήθελε.

ΚΩΣΤΗΣ (Πάνος Νάτσης)
Προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες με τη Μαρίνα ως πατέρας της Μελίτης, ενώ παραμένει στο πλευρό και των δύο παιδιών που έχει αποκτήσει με την Ελλη. Θα προσπαθήσει να φτιάξει τη ζωή του και σίγουρα κάποιες εξελίξεις στα επαγγελματικά θα φέρουν τα πάνω κάτω. Παράλληλα, προσπαθεί να στηρίξει την αδελφή του, τη Σοφία.

ΜΙΧΑΛΗΣ (Θανάσης Πατριαρχέας)
Κάνει τα πάντα για να κερδίσει τη Μελίτη, ωστόσο δεν πετυχαίνει εύστοχες στιγμές προσέγγισης. Επίσης, επαγγελματικά αισθάνεται ότι θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Αποφασίζει μαζί με τον Γιώργο (Γιάννης Αθητάκης) να αποκτήσουν ένα μπαράκι που θα γίνει και το στέκι τους.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΣΟΦΙΑ (Κώστας Καζανάς-Σοφία Πριόβολου)
Θα έχουμε μια εξέλιξη στο ζευγάρι, μια ανατροπή που σίγουρα δεν την περιμένουμε. Για άλλους ευχάριστη, για άλλους δυσάρεστη...

Σχετικά με τους νέους ρόλους ανέφερε,πως θα είναι πέντε αλλά μέχρι στιγμής,υπάρχουν επιπλέπν στοιχεία μόνο για τους δυο από αυτούς.
Έχουμε και λέμε...

 Δυναμικό comeback στην TV θα κάνει η Δανάη Σκιάδη.
Σύμφωνα με το σενάριο, η νεαρή ηθοποιός θα υποδυθεί την Ιωάννα, μία νεαρή μητέρα, η οποία θα συστηθεί στο κοινό μέσω της Ρένας (Μαρκέλλα Γιαννάτου), ωστόσο, στη συνέχεια θα εμπλακεί στη ζωή πολλών ηρώων. Επίσης, σεναριακά μαθαίνουμε για την εμφάνιση ενός νέου επιχειρηματία, που ακούει στο όνομα Γεράσιμος Χατζής. Πρόκειται για το νέο αφεντικό του Ανδρέα (Αντώνης Βλοντάκης). Ο ρόλος του θα είναι καθοριστικός σε σχέση με την εξέλιξη της σειράς, μια και θα υποδυθεί τον γιο του ανταγωνιστή του Μακρή (Κώστας Καζανάς), που μπαίνει πολύ δυναμικά στην ιστορία.
Πηγή:tvethnos

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !