Αρνητικό ρεκόρ για τον ΑΝΤ1-Το μεγάλο λάθος του σταθμού...


Σαν «βόμβα» έσκασε το χθεσινό ποσοστό τηλεθέασης που σημείωσε η επανάληψη της σειράς «Μπρούσκο» στον ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, συγκέντρωσε μόλις το 4,6%, το οποίο το κανάλι του Αμαρουσίου έχει να δει πάνω από ένα χρόνο.

Εξαρχής, η απόφαση για τη συγκεκριμένη προβολή του σήριαλ ήταν απολύτως λανθασμένη. Δεν τοποθετείς μία σειρά που έχει 4 κύκλους σε επανάληψη κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Ο τηλεθεατής γνωρίζει πολύ καλά πως δεν θα του δείξει ο σταθμός όλα τα επεισόδια και δεν βρίσκει τον λόγο να ξεκινήσει να παρακολουθήσει κάτι για να διακοπεί στην πορεία.

Έπειτα, είναι μία σειρά που την έχουν δει οι περισσότεροι που αρέσκονται σε αυτό το είδος μυθοπλασίας και δεν είναι μία κωμωδία που η επαναλαμβανόμενη θέαση της δεν λειτουργεί αρνητικά για την πορεία της επανάληψης, όπως το «Κωνσταντίνου και Ελένης.

Είναι κρίμα για ένα κανάλι με τόσο πλούσιο αρχείο σειρών να επιλέγει το «Μπρούσκο». Χαμηλά νούμερα σημειώνει και η «Οργή» με αποτέλεσμα το απογευματινό slot 5.30-7.30 να είνα το αδύναμο σημείο στον ΑΝΤ1.

Αναμένονται σίγουρα αλλαγές στο πρόγραμμα,τουλάχιστον αυτό επιτάσσει η λογική.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ant1 χαντακωνεται απο μόνος του,μεγαλο αρχειο,πολλές σειρές και επιλεγει τις σαχλαμαρες.