Κώστας Τσουρός: Στα 15 μου,με είχε κατασπαράξει ντόπερμαν!Ο Κώστας Τσούρος, ο οποίος θα συνεχίζει από τη νέα σεζόν να εμφανίζεται στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται!», μίλησε για τις τελευταίες φορές που έκανε κάτι απίθανο, συναρπαστικό ή ρηξικέλευθο.

 Τελευταία φορά που…

 Σε «μπλόκαρε» κάποιος διάσημος στο Instagram;

 Στην αρχή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Τότε τουλάχιστον το πήρα χαμπάρι, γιατί δεν «ακολουθιόμασταν» καν… Νομίζω ότι, εκτός από το γεγονός πως είναι πολύ πιθανό οι γνωστοί «καλοθελητές» να του μετέφεραν λόγια που δεν είχα πει ποτέ, είναι το χόμπι του! (γέλια) Με ξεμπλόκαρε πάντως, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε…

 Ξεπέρασες έναν μεγάλο σου φόβο;

 Προσπαθώ διαρκώς να ξεπεράσω τον φόβο μου με τα σκυλιά. Με είχε κατασπαράξει ντόπερμαν στα 15 μου και με είχε στείλει στο νοσοκομείο και έκτοτε φοβάμαι να βρίσκομαι κοντά σε σκυλιά. Τελευταία είμαι σε καλύτερη κατάσταση, αφού πλέον μπορώ να έρθω σε επαφή μαζί τους, κάτι που πριν από μερικά χρόνια ήταν αδύνατον. Έβλεπα σκυλί και άλλαζα δρόμο. Με βοηθήσαν πολύ οι φίλοι μου, οι συνεργάτες μου και ο Μίκυ της Ναταλίας Γερμανού.

 Σκέφτηκες κάτι τρελό;

 Χθες, σκέφτηκα να ξυρίσω το κεφάλι μου. Προς στιγμήν μου έφυγε, αλλά νομίζω όχι για πολύ…

 Έκανες ένα ωραίο ταξίδι;

 Πριν από έναν μήνα, στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας με καλή παρέα. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα γιατί είναι ωραίος και παράλληλα φθηνός προορισμός.

 Ζήτησες «συγγνώμη»;

 Πριν από δύο εβδομάδες, από τη μητέρα μου γιατί όλο κάτι συνέβαινε και δεν είχα σηκώσει το τηλέφωνο για τρεις μέρες.

 Πηγή: People

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια