Ναταλία Δραγούμη: Στα 12 μου δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση!Η Ναταλία Δραγούμη ήταν καλεσμένη της Ζέτας Δούκα στην εκπομπή «Thrive».

 Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή και μεταξύ όσων είπε, μίλησε και για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε όταν ήταν 12 χρονών!

 Συγκεκριμένα δήλωσε μπροστά στην κάμερα: «Δεν έχω μιλήσει στα παιδιά μου για την σεξουαλική παρενόχληση που έχω δεχθεί, όχι ότι είναι κακό, απλώς τους έχω πει κάποια πράγματα για να γνωριζόσουν πώς να το αποτρέψουν εάν συμβεί. Ο λόγος που το είπα είναι γιατί η σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκα ήταν από έναν φίλο των γονιών μου! Δεν το είχα πει στην μητέρα μου! Αυτός ο άνθρωπος δεν ξανάρθε στην Ελλάδα, ήταν Γάλλος φιλέλληνας. Δεν ξέρω καν αν ζει! Το είπα στην αδερφή μου γιατί ντράπηκα να το πω στην μητέρα μου και στον πατέρα μου! Ευτυχώς δεν χρησιμοποίησε βία και δεν έπαθα κάτι σωματικό, αλλά θα μπορούσα να πάθω ψυχικό! Πρέπει να ήμουν 12 ετών, δεν ήμουν τόσο μικρή ώστε να είμαι απονήρευτη και μπόρεσα κάπως να ξεγλιστρήσω χωρίς να πάθω κάποιο τραύμα. Μπορώ να σκοτώσω αν κάποιος πειράξει τα παιδιά μου».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια