Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Με τον ΑΝΤ1 έχουμε συζητήσει για κάποιο άλλο project εκτός Πρωινού!»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο TV Έθνος και στον Αλέξη Μίχα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μίλησε για τα νέα του επαγγελματικά σχεδία.

Πες μου για την επόμενη σεζόν…
Συνεχίζω στην εκπομπή κανονικά.

Θα ενεργοποιηθεί η προοπτική ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο του υπάρχοντος συμβολαίου με τον ΑΝΤ1;
Είμαστε σε συζητήσεις για την υπογραφή ενός νέου διετούς συμβολαίου με option + 1 χρόνο. Μικρή σημασία έχει αυτό. Νομίζω πιο σημαντικό είναι το ότι έχουμε κοινούς στόχους και αμοιβαία εκτίμηση με τον ΑΝΤ1.

Έχετε συζητήσει και για κάποιο άλλο project εκτός «Πρωινού»;
Ναι, έχουμε συζητήσει κάποια πράγματα. Θα συμμετάσχω με μεγάλη χαρά στο «Πρωινό» και από εκεί και πέρα βλέπουμε.

Έχεις προτείνει κάτι στον ΑΝΤ1;
Πάντα κάνω προτάσεις. Και για άλλες ζώνες και για νέες στήλες στο «Πρωινό».

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πες,πες, θα το συνηθίσει και ο ιδιος ότι θα είναι για πάντα δεύτερο βιολι σε κάποιο πρωινό με άλλο κεντρικό παρουσιαστή. Χρυσωνει μόνος του το χάπι ότι εχει ιδέες, οτι κάνει προτάσεις, οτι έχει πολλα να κάνει.

Αλλωστε πόσες ευκαιρίες ακόμα να του δώσουν; μέχρι και η συμπάθεια του η Σπυροπουλου τσαλακώθηκε, δοκιμάστηκε σε διάφορα και κατάφερε με επιτυχία να ηγηθεί εκπομπής, Εκείνος ακόμα το παλεύει και ξαναγυρίζει πανελίστας εκεί που έλεγε δεν θα γύριζε ξανά.

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μερικοί άνθρωποι δε κανουν για πρώτο ονομα. Ο Δημήτρης ειναι σε αυτούς. Ο ρολος του δεύτερου βιολιου δεν ειναι ασημαντος ειναι ιδιαιτερα σημαντικός για μια εκπομπή και πιστεύω σε αυτό ο Δημήτρης είναι καλος.