Βίσση: Είπε ''όχι'' στο THE VOICE λόγω Καρβέλα! Η αποκάλυψη της Ναταλίας...

2

Xθες το μεσημέρι, μέσα από την εκπομπή της, η παρουσιάστρια του ALPHA, Ναταλία Γερμανού, με
αφορμή ένα σχετικό θέμα, προχώρησε σε αποκαλύψεις για την Άννα Βίσση και τις προτάσεις που είχε για να μπει στο THE VOICE.

Συγκεκριμένα, είπε:
«Η Άννα Βίσση είχε πρόταση από κανάλι τρία συνεχόμενα χρόνια και στις τρεις σεζόν του ''The Voice''. Ο λόγος που προτίμησε να μην το κάνει ήταν γιατί ήθελε να είναι κάπου με τον Νίκο Καρβέλα. Η Άννα, ήθελε όπου είναι κριτική επιτροπή, να είναι μαζί με τον Νικόλα και αυτός που της πρότεινε ότι ναι, σε θέλουμε πακέτο με τον Νίκο ήταν ο κύριος Βρυώνης στο Epsilon με το ''Star Academy'' .Είπε ελάτε πακέτο. Γι’ αυτό επέλεξε το ''Star Academy''!»


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτό το κόλλημα της με τον Καρβέλα μόνο σε κακό της έχει βγει την τελευταία δεκαετία είτε δισκογραφικά με μέτρια κι αδιάφορα τραγούδια είτε επικοινωνιακά με βλακώδεις κινήσεις σαν κι αυτή.

    Πόσο καλύτερη ήταν χωρίς Καρβέλα και το 2004 με το ''Τρένο'' και το 2008-09 με ολόκληρο δίσκο χωρίς Καρβέλα, το ''Απαγορευμένο''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως σχετικά με το voice, θυμάμαι τότε έλεγαν ότι εκτός απτό καρβέλα, η Βίσση επίσης δεν ήθελε άλλη γυναίκα στην επιτροπή. Ήταν νομίζω τότε που γραφόταν ότι ήταν πιθανό να είναι μαζί Βίσση-Βανδη, και τελικά η πρώτη αποχωρησε. Λίγη σημασία έχει το γιατί το κάνε. Το πρόβλημα είναι ότι έμπλεξε μετά με το star academy. Μεγάλο λάθος αν και εκείνη ήταν κυρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !