''Γυναίκα χωρίς όνομα'': Διαβάστε τις εξελίξεις πριν παιχτούν στην TV

0

Δευτέρα 17 Ιουνίου 
Επεισόδιο: 179 
Η Μαρίνα περνάει ώρες αγωνίας με την εξαφάνιση της Μελίτης κι όλοι ψάχνουν να βρουν πού έχει πάει η Λίλιαν με τη μικρή. Η Έλλη μαθαίνει ότι ο Γιώργος κι η Σοφία χώρισαν και ανησυχεί μήπως ο πατέρας της διεκδικήσει το μωρό. Ο Δημήτρης έχει έναν άγριο καυγά με το Γιώργο, ενώ η Σοφία δεν τον αφήνει να δει το μωρό. Η αντίδρασή του θα είναι έντονη. Η Λίλιαν με την Ελπίδα και τη Μελίτη είναι σε άγνωστο μέρος . Η Μελίτη, που δυσανασχετεί και θέλει να γυρίσει πίσω, βρίσκει έναν τρόπο να δώσει στίγμα για το πού είναι. Ο Φώτης στέκεται δίπλα στη Μαρίνα και τη βοηθάει όσο μπορεί για να βρεθεί η κόρη της, ενώ η Κάτια αγωνιά για την τύχη της εγγονής της. Πάνω στην αγωνία της, σκέφτεται να παραδοθεί στην αστυνομία, για να μαθευτεί η αλήθεια και να βρεθεί η Μελίτη. Την ίδια σκέψη, όμως, κάνει και η Μαρίνα. 

Τρίτη 18 Ιουνίου
Επεισόδιο: 180
Η Κάτια δείχνει στον Φώτη τη φωτογραφία που έστειλε η Μελίτη και ο Φώτης αρχίζει μια έρευνα για το ποιο μπορεί να είναι το μέρος που φαίνεται στο background. Η Λίλιαν προσπαθεί μάταια να φτιάξει την διάθεση της Μελίτης. Η Σοφία, έξαλλη μετά την αγωγή που της έστειλε ο Δημήτρης, προσεγγίζει την Έλλη και της ζητάει να σταματήσει τον πατέρα της. Η Μαρίνα, είναι πεπεισμένη ότι μόνο αν παραδοθεί θα μπορέσει να πείσει την αστυνομία να ψάξει τη Λίλιαν και τα παιδιά, ενώ η Ρένα προσπαθεί να τη μεταπείσει. Η Κάτια βάζει δικό της ντετέκτιβ να ψάξει για τη Λίλιαν και τα παιδιά, ενώ η Μαρίνα την κατηγορεί ότι εκείνη βοήθησε τη Λίλιαν να απαγάγει την κόρη της. Ο Φώτης δείχνει στον Μιχάλη τη φωτογραφία που έστειλε η Μελίτη. Ο Μιχάλης αναγνωρίζει το μέρος.
Τετάρτη 19 Ιουνίου
Επεισόδιο: 181 
Ο Μιχάλης με τον Φώτη φεύγουν να ψάξουν για την Μελίτη. Η Μαρίνα επιμένει στην πρόθεσή της να ομολογήσει τα πάντα για την ταυτότητά της στην αστυνομία. Η Μάρθα αντιδρά έντονα σ’ αυτό, γιατί θα είναι μια απειλή για όλους. Αν η αστυνομία σκαλίσει την υπόθεση θα φτάσει στην Κάτια, αλλά θα τιμωρηθούν κι ο Σταύρος με την Λίλιαν και τελικά η μικρή Ελπίδα θα μείνει ξαφνικά χωρίς οικογένεια. Η Μαρίνα βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα. Απ’ την άλλη, η Λίλιαν μεταδίδει το φόβο της στα κοριτσάκια που διαμαρτύρονται κι αισθάνονται ότι η μαμά τους κάτι κρύβει. Εκείνη προσπαθεί να τα παρασύρει σ’ ένα κλίμα διακοπών. Κι ενώ όλοι πίσω προσπαθούν να επικοινωνήσουν με την Μελίτη, ο Φώτης με τον Μιχάλη, όλο και πλησιάζουν προς το σημείο που βρίσκεται η Λίλιαν με τα παιδιά. 

Πέμπτη 20 Ιουνίου 
Επεισόδιο 182 
Η Έλλη, μετά από την προτροπή του Άρη κάνει άλλη μια προσπάθεια να έρθει κοντά στον Δημήτρη. Η Μαρίνα απογοητευμένη από την εξαφάνιση της Μελίτης, εξομολογείται στον Φώτη πως έχει πάρει την απόφαση της να πάει να παραδοθεί στην αστυνομία και του ζητάει να είναι δίπλα στον Μιχάλη, αν τελικά την κλείσουν φυλακή. Η Κάτια κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την Μαρίνα και με τη συμβολή του ντεντέκτιβ ανακαλύπτει το εξοχικό σπίτι που κρύβεται η Λίλιαν με τα δύο κορίτσια. Η Μελίτη το σκάει και όταν η Λίλιαν τη βρίσκει, συνειδητοποιεί το λάθος της… Η Μαρίνα, όμως, έχει φτάσει ήδη στο αστυνομικό τμήμα, αποφασισμένη να τα ομολογήσει όλα. 

Παρασκευή 21 Ιουνίου 
Επεισόδιο 183 

Η Μάρθα προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει μακριά την Κάτια από τη Μαρίνα… Ο Φώτης, από την άλλη, δεν αντέχει άλλο να κρατάει το μυστικό του από τη Μαρίνα. Είναι έτοιμος πια να της αποκαλύψει ότι αυτός είναι ο βιολογικός της πατέρας και με αυτή την ιδιότητα να την συνοδέψει στην εκκλησία όταν παντρευτεί τον Μιχάλη… Την ίδια στιγμή κάποιος τρίτος ακούει το μυστικό που η Κάτια με δυσκολία πια κρατά κρυφό... Μήπως αυτός, θα αναγκάσει την Κάτια να αποκαλύψει την αλήθεια;

''Γυναίκα χωρίς όνομα'': Κάθε απόγευμα στις 18.30

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !