To νέο πρόγραμμα στην prime time του ΣΚΑΪ...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Στην τελική ευθεία το ριάλιτι επιβίωσης και στο κανάλι του Φαλήρου αποφάσισαν να επενδύσουν… διαφορετικά στην prime time ζώνη τους. Το καινούργιο τους απόκτημα μάλιστα είναι πολύ… φρέσκο και δημοφιλές σε όσες χώρες έχει προβληθεί.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ο ΣΚΑΪ σκοπεύει να βγάλει στον αέρα μία καινούργια τούρκικη σειρά που είναι… διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει. Ναι… εντάξει… υπάρχει το γνωστό love story αλλά η συγκεκριμένη σειρά είναι πιο… σύγχρονη από άλλες που έχουν έρθει από τη γειτονική μας χώρα και δεν ξοδεύεις… δέκα πακέτα χαρτομάντιλα. 

 Βέβαια στον ΣΚΑΪ το… τονίζουν αυτό το love story και για αυτό ο τίτλος της σειράς θα είναι «Φτερωτός Θεός», ενώ ο πρωτότυπος είναι «Erkenci Kuş» που μεταφράζεται «Πρωινό πουλί»!

 Η υπόθεση επικεντρώνεται στη Sanem, ένα απλό λαϊκό… αλλά εννοείται τίμιο κορίτσι που ονειρεύεται να γίνει συγγραφέας αλλά οι γονείς της την αναγκάζουν να πιάσει δουλειά σε μία εταιρεία που δουλεύει κι η αδερφή της. Εκεί πέφτει θύμα του «κακού» Emre που είναι ο μικρός γιος του ιδιοκτήτη και θέλει να βγάλει από την εταιρεία το μεγάλο αδερφό του που την διοικεί. Έλα όμως που ο «φτερωτός έρωτας» χτυπά την καρδία της Sanem για τον Can και έτσι η πτωχή αλλά τίμια κοπέλα θα κάνει τα πάντα για να τον γλιτώσει από τα… βέλη του αδερφού του.

 Η καινούργια αυτή σύγχρονη τούρκικη ρομαντική κομεντί είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ την επόμενη ημέρα των εκλογών, δηλαδή τη Δευτέρα 8 Ιουλίου και να προβάλλεται καθημερινά στις 20:50, δηλαδή στη θέση του ριάλιτι επιβίωσης που θα έχει ολοκληρώσει πρόωρα τον κύκλο του…!

 newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !