Στον αέρα ο τελικός του «Survivor»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Στον αέρα βρίσκεται ο τελικός του Survivor στην Ελλάδα που έχει οριστεί για την Κυριακή 30 του μήνα και θα μεταδοθεί ζωντανά κι αυτό γιατί σύμφωνα με  πληροφορίες του tinasmess.gr έχει δημιουργηθεί εμπλοκή στις σχέσεις ανάμεσα στον ΣΚΑΪ και τον Τούρκο παραγωγό.
Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο μεγάλος τελικός είχε προγραμματιστεί στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Γαλάτσι ωστόσο τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει έντονα η φήμη ότι ο Ατζούν Ιλίτζαλι αποφάσισε να κάνει τον τελικό στην Τουρκία με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται για το παιχνίδι, αλλά και τις σχέσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Από τη μία ο ΣΚΑΪ δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει χρήματα παραπάνω κι από την άλλη ο Τούρκος δείχνει τη δύναμή του στον σταθμό τονίζοντας πως αυτός είναι που έχει και το μαχαίρι και το πεπόνι και άρα αποφασίζει για το τηλεοπτικό του προϊόν. Μέσα στις επόμεενς ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση… Το σίγουρο είναι ότι οι σχέσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές φτάνουν πλέον στα άκρα με το διαζύγιο να είναι προ των πυλών.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !