Διαβάστε τα πάντα για την #Orgi του ΑΝΤ1

0
Ένας μεγάλος έρωτας, μία προδομένη φιλία και μία παγίδα θανάτου. Η νέα καθημερινή κοινωνική σειρά του ΑΝΤ1, «Οργή», είναι μία ιστορία διπλής εκδίκησης γεμάτη εφιάλτες από το παρελθόν που έμειναν ζωντανοί μέχρι και σήμερα.

Η ιστορία

Εικοσιπέντε χρόνια πριν, ένα αγόρι μόλις πέντε ετών γιορτάζει τα γενέθλιά του, όταν ξαφνικά ένας άνδρας εισβάλει στο σπίτι του και δολοφονεί εν ψυχρώ την μητέρα και την αδερφή του. Σήμερα, είναι πλέον 30 χρονών. Ονομάζεται Οδυσσέας Ιωάννου (Γιώργος Βουβάκης) και μόλις έχει τελειώσει τις σπουδές και την ειδικότητά του ως γιατρός στο Λονδίνο. Επιστρέφοντας στην Κύπρο, πιάνει δουλειά στην κλινική του μεγαλογιατρού Νεοκλή Χριστόφορου (Κώστας Αποστολίδης). Εκεί, γνωρίζει και ερωτεύεται παράφορα την κόρη του, Μαρίνα (Κατερίνα Νικολοπούλου), με την οποία κάνουν κοινά όνειρα για το μέλλον. Και ενώ το ζευγάρι ζει ευτυχισμένο τον έρωτά του, ξαφνικά όλα θα αλλάξουν: ο εφιάλτης που κατατρέχει τον Οδυσσέα από την παιδική του ηλικία επιστρέφει.

Ο Οδυσσέας έρχεται αντιμέτωπος για πρώτη φορά στη ζωή του με τον άνθρωπο που σκότωσε τη μητέρα και την αδερφή του. Αποφασισμένος να κυνηγήσει τον υπαίτιο και να αποδώσει δικαιοσύνη, θα πέσει σε μία παγίδα θανάτου που θα ανατρέψει τη ζωή του για πάντα: καταδικάζεται άδικα σε ισόβια κάθειρξη με τη Μαρίνα να πιστεύει ότι ο άνθρωπος που αγάπησε όσο κανέναν άλλον στη ζωή της είναι νεκρός. Ανήμπορος να κάνει κάτι αλλά ακόμη ζωντανός, ο Οδυσσέας είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος.

Στη φυλακή θα γνωρίσει τον Παύλο Ιωσηφίδη (Παύλο Γκέλια), έναν συγκρατούμενό του, με τον οποίο θα δημιουργήσει μία πολύ δυνατή φιλία. Λίγο πριν την αποφυλάκισή του, ο Παύλος υπόσχεται στον Οδυσσέα ότι θα βρει τη Μαρίνα και θα εκδικηθεί όσους έβλαψαν τον φίλο του. Όταν, όμως, ο Παύλος συναντάει για πρώτη φορά τη Μαρίνα, την ερωτεύεται.

Προδομένος πλέον από όλους, ο Οδυσσέας καταφέρνει να αποδράσει από τη φυλακή. Με νέο πρόσωπο και ταυτότητα θα γίνει ο Ανδρέας Δημάδης (Ευθύμιος Γεωργόπουλος). Για εκείνον έχει έρθει η στιγμή της μεγάλης, διπλής εκδίκησης, καθώς είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί τόσο για τη μητέρα και την αδερφή του, αλλά και τον καρδιακό του φίλο, ο οποίος πρόδωσε τη φιλία τους και του πήρε τη γυναίκα που λάτρεψε.

Γεμάτος οργή, θυμό και πόνο θα σταματήσει μόνο όταν θα έχει πάρει πίσω τη ζωή που του έκλεψαν.

Οι χαρακτήρες

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ (Γιώργος Βουβάκης)

ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΑΔΗΣ (Ευθύμιος Γεωργόπουλος)

Ένας όμορφος κι έξυπνος άντρας, γύρω στα 30. Όταν ήταν 5 ετών, έγινε αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας της μητέρας και της αδερφής του. Το σοκ του ήταν τόσο μεγάλο που το μόνο πράγμα που θυμάται από εκείνη την ημέρα είναι ένα τατουάζ στην πλάτη του δολοφόνου. Σήμερα, επιστρέφει από την Αγγλία, όπου τελείωσε τις σπουδές και την ειδικότητά του ως γιατρός και πιάνει δουλειά στην κλινική του Νεοκλή Χριστοφόρου. Ερωτεύεται την κόρη του εργοδότη του, Μαρίνα, και ετοιμάζονται να παντρευτούν. Όταν ο πεθερός του ανακαλύπτει ότι ο Οδυσσέας θυμάται και αναγνωρίζει τον δολοφόνο της οικογένειάς του, αποφασίζει να τον βγάλει από τη μέση. Τον παγιδεύει στην Ιορδανία με ψευδείς κατηγορίες και ο Οδυσσέας καταδικάζεται σε ισόβια. Στη φυλακή μία δυνατή φιλία ξεκινάει με έναν συγκρατούμενό του, τον Παύλο. Στόχος του Οδυσσέα είναι να αποδράσει για να εκδικηθεί τους ανθρώπους που σκότωσαν την οικογένειά του και να ξαναβρεί τη γυναίκα που ερωτεύτηκε παράφορα. Αλλάζει πρόσωπο και ταυτότητα και θέτει σε εφαρμογή το σχέδιό του. Θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο του;

ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ (Κατερίνα Νικολοπούλου)

Γύρω στα 30. Κόρη του Νεοκλή Χριστοφόρου, ενός μεγαλογιατρού που είναι μέτοχος σε μια ιδιωτική κλινική και στην οποία εργάζεται η Μαρίνα. Παρόλο που μεγάλωσε με πολλές ανέσεις, είναι μια προσγειωμένη κοπέλα που βοηθάει απλόχερα όποιον έχει ανάγκη. Όταν γνωρίζει τον Οδυσσέα, τον ερωτεύεται κεραυνοβόλα με την πρώτη ματιά. Λίγο πριν παντρευτούν και χωρίς να το περιμένει κανείς από τους δυο τους, θα παρακολουθήσει σαστισμένη τη σύλληψή του άντρα που αγάπησε περισσότερο από τον καθένα . Από εκείνη τη στιγμή, τα όνειρά της γκρεμίζονται και η ζωή της φαίνεται ότι δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια. Όλα όμως θα αρχίσουν να αλλάζουν, όταν στο δρόμο της θα συναντήσει δύο νέα πρόσωπα…

ΠΑΥΛΟΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ (Νίκος Γκέλια)

Ο 32χρονος Παύλος μεγάλωσε στην Ιορδανία από Ιορδανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα. Όταν ήταν 15 χρονών, το έσκασε από το σπίτι του, ενώ η μητέρα του αυτοκτόνησε, μην αντέχοντας άλλο τη ζωή με τον αυταρχικό και βίαιο άντρα της. Έβγαζε χρήματα από το λαθρεμπόριο και η συναναστροφή του με τον υπόκοσμο τον οδήγησε στη φυλακή. Όταν αποφυλακίζεται, ο Οδυσσέας τον στέλνει να βρει τη Μαρίνα. Εκείνος όμως την ερωτεύεται και ξαφνικά βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλημμα: να τηρήσει την υπόσχεση που έδωσε στον Οδυσσέα ή να ακολουθήσει την καρδιά του και να προδώσει τον φίλο του;

ΝΕΟΚΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ (Κώστας Αποστολίδης)

Γύρω στα 60. Μεγαλογιατρός, μέτοχος σε μαιευτική κλινική, πλούσιος και ισχυρός. Έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη του, Μαρίνα, και δεν της χαλάει ποτέ χατίρι, σε αντίθεση με τον γιο του, Πάρη, με τον οποίο βρίσκεται συνέχεια σε κόντρα. Όταν η Μαρίνα του λέει πως είναι ερωτευμένη με τον Οδυσσέα, χαίρεται, αφού ο νεαρός γιατρός δείχνει κατάλληλος για γαμπρός του. Κρύβει όμως πολλά μυστικά, τα οποία όταν έρχονται στην επιφάνεια αλλάζουν τις ισορροπίες του ίδιου αλλά και των γύρω του.

ΕΛΣΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ (Ελισάβετ Μουτάφη)

Γύρω στα 50. Σύζυγος του Νεοκλή και μητέρα της Μαρίνας και του Πάρη. Είναι μία γλυκιά και προσγειωμένη γυναίκα που στεκόταν πάντα στο πλευρό του άντρα της. Ήταν πάντα πολύ καλή μητέρα για τα παιδιά της, ενώ υποστηρίζει πάντα τον γιο της στις διαμάχες του με τον Νεοκλή. Όταν κάποια πράγματα έρχονται στο φως, η Έλσα καταρρέει, αφού ανακαλύπτει πως ο άνθρωπος που είχε δίπλα της τόσα χρόνια δεν ήταν αυτός που πίστευε.

ΜΑΝΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ (Αγησίλαος Αλεξίου)

Δικηγόρος, συνομήλικος με τον Οδυσσέα. Είναι ο κολλητός του από το σχολείο και ο άνθρωπος που τον βοήθησε να πιάσει δουλειά στην κλινική του Νεοκλή. Αριβίστας και φιλόδοξος, τα φτιάχνει με την Έλενα, την ξαδέρφη της Μαρίνας και κόρη του Λεωνίδα, για να μπει στην οικογένεια και να ανέλθει κοινωνικά. Θα μπορέσει λόγω του χαρακτήρα του να παραμείνει σωστός απέναντι στον καλύτερό του φίλο;

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ (Ιωσήφ Μαρινάκης)

Γύρω στα 50. Ιδιοκτήτης ενός πολύ ακριβού κλαμπ, είναι ο άντρας της Μαντώς, της αδερφής της γυναίκας του Νεοκλή. Ο Λεωνίδας είναι άνθρωπος της νύχτας και του υπόκοσμου και γνωρίζεται χρόνια με τον Νεοκλή, πριν ακόμα παντρευτεί τη Μαντώ, την οποία επέλεξε για γυναίκα του για να αναρριχηθεί κοινωνικά και οικονομικά. Έχει σχέση με την υπεύθυνη του κλαμπ, την Τατιάνα, που τον έχει ερωτευτεί, αλλά αυτός ούτε που σκέφτεται να διαλύσει το γάμο του για εκείνη. Έχει σκοτεινό παρελθόν και η αποκάλυψή του θα του στοιχίσει.

ΕΛΕΝΑ ΠΑΡΑΣΧΟΥ (Βασιλική Παπαμιχαήλ)

Γύρω στα 25. Είναι η κόρη του Λεωνίδα και της Μαντώς. Η Έλενα μεγάλωσε σε ένα αρρωστημένο περιβάλλον που την ώθησε σε μία έντονη εφηβεία με κακές επιρροές. Έχοντας μόλις γυρίσει από τις σπουδές της στην Ελβετία, επιστρέφει στο σπίτι της και τα φτιάχνει με τον Μάνο. Σύντομα όμως, θα συναντήσει τον Γρηγόρη και η προσωπική της ζωή θα περιπλεχτεί.

ΜΑΝΤΩ ΠΑΡΑΣΧΟΥ (Λήδα Ματσάγγου)

Η μητέρα της Έλενας και σύζυγος του Λεωνίδα, γύρω στα 45. Γυναίκα αδύναμη κι εύθραυστη, παθολογικά ερωτευμένη κι εξαρτημένη από τον Λεωνίδα που την παντρεύτηκε για τα λεφτά της. Όταν κατάλαβε ότι ο Λεωνίδας την εκμεταλλεύεται και την απατά, προδομένη και τρελή από ζήλια, κατέληξε στον αλκοολισμό με αποτέλεσμα να παραμελήσει την κόρη της στην παιδική της ηλικία. Σήμερα ζει σε έναν αρρωστημένο γάμο και προσπαθεί να αποκαταστήσει την ταραγμένη σχέση που έχει με την Έλενα.

ΠΑΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ (Αντρέας Δανιήλ)

Είκοσι τριών ετών, ο γιος του Νεοκλή και ο μικρός αδερφός της Μαρίνας. Ο Πάρης, παιδί ευαίσθητο και συναισθηματικό με μεγάλη αγάπη για τη μουσική, αποφασίζει να εγκαταλείψει τις σπουδές του και να συγκρουστεί με τον πατέρα του, που ήλπιζε ότι ο γιος του ξεκινούσε σύντομα δουλειά στην κλινική. Είχε πάντα τη στήριξη της Έλσας και της Μαρίνας και πλέον οι δυο τους προσπαθούν να αποκαταστήσουν τη σχέση του Νεοκλή και του Πάρη. Θα ερωτευτεί τη Ρωξάνη, μία 40χρονη γυναίκα που θα του αναστατώσει τη ζωή.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΑΓΚΟΣ (Ασήμης Αλεξίου)

Γύρω στα 35. Είναι ο ψυχολόγος της Μαρίνας και έμπιστος φίλος της. Άνθρωπος ήπιος, χαμηλών τόνων, ευγενικός, με καλή ψυχή, ξέρει την ιστορία της και της έχει σταθεί στις πολύ δύσκολες της. Ως υπνωτιστής, θα βοηθήσει τον Οδυσσέα να θυμηθεί γεγονότα του παρελθόντος που θα τον ταράξουν.

ΣΑΪΝΤ (Νεοκλής Νεοκλέους)

Πενήντα πέντε ετών. Μισός Ιορδανός, μισός Έλληνας, που καταδικάστηκε πριν χρόνια σε ισόβια, αφού παρά την εξυπνάδα του, υπήρξε θύμα μιας δαιμόνιας γυναίκας που τον εξαπάτησε. Γνωρίζει τον Οδυσσέα στη φυλακή, τον αγγίζει η ιστορία του και αποφασίζει να τον βοηθήσει να αποδράσει για να πάρει την εκδίκηση του.

ΟΛΓΑ (Αναστασία Τσιλιμπίου)

Η 20χρονη κόρη του Σαΐντ. Κοπέλα όμορφη κι έξυπνη, έχει μάθει να τα βγάζει πέρα μόνη της και δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα. Ο Σαΐντ θα της αναθέσει να ελέγχει τις κινήσεις του Παύλου. Προσεγγίζει την οικογένεια Χριστοφόρου με στόχο να μαθαίνει χρήσιμες πληροφορίες για τον Οδυσσέα, όμως σύντομα θα ερωτευτεί τον Πάρη.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ (Ερμίνα Κυριαζή)

Η θεία του Οδυσσέα, μια γλυκιά και προστατευτική γυναίκα, γύρω στα 60. Είναι η αδερφή της μητέρας του που τον μεγάλωσε με αγάπη και φροντίδα, καταφέρνοντας έτσι να τον βοηθήσει να ξεπεράσει το τραγικό γεγονός του χαμού της οικογένειας του. Βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Οδυσσέα και θα σταθεί το ίδιο και στη Μαρίνα όταν θα περνάει δύσκολα.

ΠΕΤΡΟΣ (Χάρης Κκολός)

Πρώην αστυνομικός που στο παρελθόν είχε αναλάβει να εξιχνιάσει μία ύποπτη υπόθεση. Λίγο πριν ανακαλύψει τους υπεύθυνους, κάποιοι τον παγιδεύουν και εξαιτίας ένα αυτοκινητιστικού καθηλώνεται σε αναπηρικό καρότσι. Όταν ο Οδυσσέας ανακαλύπτει τι πραγματικά είχε γίνει στο παρελθόν, τον προσεγγίζει και βρίσκει στο πρόσωπο του Πέτρου έναν ισχυρό σύμμαχο.

ΤΑΤΙΑΝΑ (Τίνα Λεωνόρα)

Υπεύθυνη στο κλαμπ του Λεωνίδα. Γυναίκα νέα, όμορφη, έξυπνη, έχουν δει πολλά τα μάτια της από τη δουλειά της τη νύχτα. Ερωτεύεται τον Λεωνίδα, αλλά αυτός της ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει περίπτωση ν΄ αφήσει τη Μαντώ για χάρη της. Όταν η Τατιάνα μένει έγκυος από το Λεωνίδα, όμως, όλα αλλάζουν.

ΡΩΞΑΝΗ (Βαρβάρα Λάρμου)

Μια όμορφη 40άρα, που γνωρίζει ο Πάρης και την ερωτεύεται. Στην αρχή δεν θέλει να κάνει σχέση μαζί του και μετά από μια νύχτα που περνάνε μαζί, εξαφανίζεται. Ο Πάρης τη συναντάει ξανά μετά από 5 χρόνια, όμως σύντομα θα ανακαλύψει ότι στην πραγματικότητα δεν είναι αυτή που δείχνει.

ΕΙΡΗΝΗ (Θέα Χριστοδουλίδου)

Η ψυχολόγος που βοήθησε τον Οδυσσέα όταν ήταν μικρός να ξεπεράσει τον χαμό της οικογένειας του. Γυναίκα γλυκιά, στωική και δυνατή, αγαπάει πολύ τον Οδυσσέα, αλλά, σε συμφωνία με τη θεία του τη Δήμητρα, δεν του έχει πει την αλήθεια για τον τρόπο του θανάτου της μητέρας και της αδερφής του.

###

Mε γυρίσματα σε Κύπρο και Ιορδανία, η «Οργή» είναι η νέα καθημερινή, κοινωνική σειρά η οποία έρχεται αυτή την Κυριακή 30 Ιούνιου στις 20:45 στον ΑΝΤ1 με ένα πολυπρόσωπο cast ηθοποιών.

«Οργή» καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 18:30.

Μείνετε συντονισμένοι!

#Orgi

Πρωταγωνιστούν: Κώστας Αποστολίδης, Νεοκλής Νεοκλέους, Ελισάβετ Μουτάφη, Λήδα Ματσάγγου, Iωσήφ Μαρινάκης, Χάρης Κκολός, Κατερίνα Νικολοπούλου, Γιώργος Βουβάκης, Νίκος Γκέλια, Αγησίλαος Αλεξίου, Ασήμης Αλεξίου, Τίνα Λεωνόρα, Βασιλική Παπαμιχαήλ, Αντρέας Δανιήλ, Αναστασία Τσιλιμπίου, Βαρβάρα Λάρμου, , Ερμίνα Κυριαζή, Ευθύμιος Γεωργόπουλος, Τζούλιο Ντ Ερρίκο.

Σενάριο: Άντα Γκουρμπαλή

Σκηνοθεσία: Σταύρος Ποταμάρης

Παραγωγή: Arts & Films

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !