«Κατακεραύνωσαν» τον Βασίλη Μπουλούμπαση στο «Happy Day»...

Το γεγονός ότι ο Βασίλης Μπουλούμπασης, ενώ έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, απαντώντας σε ερώτηση για τις συνεργασίες του που ξεχωρίζει αγνόησε την Ελένη Μενεγάκη, πυροδότησε μια σειρά από σκληρά σχόλια στο Happy Day. Ο Δημήτρης Παπανώτας… όπλισε, στόχευσε και έριξε στον γνωστό κομμωτή.

«Θέλετε να με βγάλετε από τα ρούχα μου; Εγώ τον Βασίλη τον εκτιμώ και τον αγαπώ. Είναι κομμωτής, δεν είναι η Μενεγάκη, δεν είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου, δεν είναι ο Ρέμος, είναι ο άνθρωπος που τους φτιάχνει τα μαλλιά. Λίγο να ρίξουμε τις μετοχές συγκεκριμένων επαγγελμάτων σε αυτή τη χώρα, γιατί βγαίνουν μερικά παιδιά και νομίζουν ότι επιτυχία στη ζωή τους είναι να ασχολούνται με τις μπούκλες», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας και η Τίνα Μεσσαροπούλου σημείωσε: «Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά ο Βασίλης Μπουλούμπασης παίρνει πολύ πιο πολλά λεφτά από σένα».

Ο Δημήτρης Παπανώτας συνέχισε λέγοντας: «Κι αυτό είναι επίσης λάθος. Θέλω να φέρουμε τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών να υποκλιθεί μπροστά στους κομμωτές μας, γιατί και από αυτόν βγάζουν περισσότερα λεφτά».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια