Δήμος Βερύκιος: Τέλος και επισήμως από το Happy Day – Τι δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή;


Το τέλος της 15λεπτης ενότητας του Δήμου Βερύκιου και του Σπύρου Λάμπρου από το Happy Day ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Όπως είπε η παρουσιάστρια, με αφορμή το ότι η χώρα μπαίνει σε προεκλογική περίοδο, το Happy Day, μετά από απόφαση της διοίκησης του σταθμού, θα εστιάσει στο πιο happy κομμάτι του.

«Θέλω λίγο να κοιτάξω τους τηλεθεατές μας στα μάτια και να τους ενημερώσω για μια εξέλιξη που έχει σχέση με την εκπομπή μας. Κανονικά τώρα και συγκεκριμένα σε λίγα λεπτά συνδεόμαστε με τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου. Σήμερα αυτό δεν θα συμβεί γιατί από χθες είμαστε και επίσημα σε προεκλογική περίοδο και ο σταθμός, η διοίκηση αποφάσισε το Happy Day να εστιάσει στο πιο happy κομμάτι του και να μην σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις μιας και αυτό συμβαίνει σε πολλές εκπομπές.

Θέλω σε αυτό το σημείο μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου και φυσικά να σας πω ότι η επικαιρότητα και η ενημέρωση θα επιστρέψουν από Σεπτέμβρη στο Happy Day. Για αυτές τις τρεις εβδομάδες πιο χαλαρά, πιο εύθυμα, χωρίς πολιτικές συζητήσεις» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια