Eλένη Βουλγαράκη: Όσα αποκαλύπτει για την ειδική εκπομπή του X-FACTOR...

0

Η νεαρή παρουσιάστρια, Ελένη Βουλγαράκη, είναι στο πάνελ της πρωινής εκπομπής, ΕΛΑ, ΧΑΜΟΓΕΛΑ,  όμως, ταυτόχρονα, το OPEN της ανέθεσε την ειδική
εκπομπή για το ''Χ-Factor''. H ίδια μιλά στο Tv Ethnos...

Ανέλαβες και την εκπομπή, «X Moments», που θα προετοιμάσει όλο το καλοκαίρι τους τηλεθεατές για τον ερχομό του «Χ-Factor» ,το Φθινόπωρο, στο Οpen. Τι θα βλέπουμε σε αυτήν την εκπομπή; 
«Είναι μια πρώτη γεύση απ' όλα όσα συμβαίνουν στις οντισιόν. Είμαι εκεί, είμαι backstage, και συναντώ τους υποψηφίους πριν βρεθούν απέναντι στους κριτές. Κατά τη διάρκεια της αναμονής τους η αγωνία κορυφώνεται. Και αυτό θα το δούμε, θα μεταδίδουμε ,λοιπόν, στους τηλεθεατές αυτό το κλίμα. Ανθρώπων που θέλουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, θα δούμε άγχος, ανυπομονησία αλλά και παρέες που έχουν δημιουργηθεί. Με χορό, τραγούδι και γέλια.  

Φαντάζομαι ότι θα έχουν υπάρξει και συγκινητικές στιγμές με ιστορίες κάποιων παιδιών. Υπάρχει κάποια που σου έμεινε έντονα;  
«Θα δούμε πολλές συγκινητικές ιστορίες ανθρώπων στο ''Χ Factor''. Θα δούμε την ιστορία ενός παιδιού από τη Ρόδο που είναι κατ' οίκον νοσηλευτής σε μια κυρία με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Έχει αναπηρία. Είναι μαζί της πολλά χρόνια. Το παιδί αυτό παρά τις δυσκολίες ήρθε στην Αθήνα για να κυνηγήσει το όνειρό του. Με άγγιξε αυτή η περίπτωση». 

Τι άλλο θα δούμε στο νέο «Χ Factor»;  
«Εξαιρετικές φωνές, πολύ ταλέντο και ανθρώπους αποφασισμένους να πετύχουν. Με πείσμα, επιμονή και μεγάλη προσπάθεια. Υπάρχει ένα παιδί που δεν έχει σχέση με τους γονείς του, δεν είχε πει τίποτα σε κανέναν και ήρθε να περάσει το μήνυμα ''θα τα καταφέρω μόνος μου και θα περάσω στο Χ Factor με όπλο τη φωνή μου''. 

Το ''Χ Μoments'' είναι για σένα ακόμη ένα σκαλοπάτι στην καριέρα σου;  
«Είμαι πολύ χαρούμενη που η διοίκηση του Οpen μου εμπιστεύτηκε το συγκεκριμένο project. Πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω καλά. Ελπίζω να πάει καλά. Το σημαντικό είναι πως το κανάλι, μου έδωσε μια ευκαιρία». 

Ονειρεύεσαι να αποκτήσεις τη δική σου εκπομπή;  
«Κάποια στιγμή το θέλω, ναι, αλλά προς το παρόν είναι κάτι μακρινό. Δεν το σκέφτομαι από τώρα. Έχω να μάθω πολλά πράγματα ακόμη. Για την ώρα απολαμβάνω όποια ευκαιρία μού δίνεται και ό,τι αναλαμβάνω θέλω να το κάνω καλά».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !