Τζένη Μπότση: ''Από την πρώτη συνάντηση ένιωθα ότι θα πάει πολύ καλά η ΦΡΙΤΕΖΑ''


Η Τζένη Μπότση πρωταγωνιστεί στο σίριαλ του ΑΝΤ1, ''Πέτα τη φριτέζα'', που πήρε το εισιτήριο και για δεύτερο κύκλο. Η ηθοποιός μιλά για την επιτυχία αλλά και για την ηρωίδα της, τη Φάλον.


Περιμένατε ότι η κωμική σειρά, «Πέτα τη φριτέζα», θα αγαπηθεί από τους τηλεθεατές;  
«Η αλήθεια είναι ότι όλες οι δουλειές που κάνω περιμένω να αγαπηθούν από τον κόσμο. Μου άρεσε πάρα πολύ το σενάριο και από την πρώτη συνάντηση που κάναμε όλοι οι συντελεστές ένιωθα ότι θα πάνε πολύ καλά τα πράγματα» .

Το ένστικτό σας, σας έχει διαψεύσει ποτέ; Δηλαδή να αρνηθήκατε προτάσεις και να έγιναν μεγάλες επιτυχίες ή το αντίστροφο;  
«Έχω αρνηθεί προτάσεις που έγιναν μεγάλες επιτυχίες, όχι γιατί δεν πίστευα σ' αυτές τις δουλειές αλλά για άλλους λόγους. Νομίζω είναι θέμα του τι ζητάω κάθε στιγμή. Για παράδειγμα, παλαιότερα κάποιες δουλειές τις έκανα βάσει σεναρίου ή λόγω των επιλογών που έκανα στο θέατρο για να μπορώ να είμαι και στην τηλεόραση, ή βάσει των συναδέλφων. Επομένως, δεν ξέρω αν είναι ένστικτο ή βάζω κάτω τη λογική και σκέφτομαι».

Έχουν αλλάξει οι συνθήκες, πέρα από τις οικονομικές, σε σχέση με το παρελθόν;  
«Το οικονομικό είναι η μεγάλη διαφορά. Από εκεί και πέρα, οι συνθήκες δεν έχουν αλλάξει, όπως ούτε και το δυναμικό».

Υπήρξε κάποιο γύρισμα που να σας δυσκόλεψε δεδομένου ότι γίνονται και εκτός Αθηνών; «Καθόλου. Ίσα ίσα που είναι μία ωραία ευκαιρία για να αποδράσεις το γύρισμα». 

Θα παραμείνετε κάτοικος του Φτασμένου και του χρόνου;  
«Εννοείται! Και έχω αγαπήσει πολύ τη Φάλον!» 

Υπάρχουν σημεία που να συναντιέστε με τη Φάλον;  
«Δεν νομίζω ότι συναντιόμαστε σε κάποιο σημείο. Ωστόσο, μου άρεσε πάρα πολύ και ''υιοθέτησα'' τον αυθορμητισμό και την ανεμελιά της. Δύο στοιχεία που δεν τα είχα». 

Πώς εξελίσσεται η ιστορία της Φάλον με την εγκυμοσύνη;  
«Να σας πω την αλήθεια, ακόμα δεν έχω πάρει τα τελευταία επεισόδια και δεν ξέρω τι γίνεται. Κάποια στιγμή, όμως, η Φάλον παίρνει ένα χαρτί που λέει ότι τελικά δεν είναι έγκυος και έχει γίνει λάθος. Εκεί ανατρέπονται τα πάντα!»

ΑΠΟ MYtv

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια