Με Τσολάκη και Γκαγκάκη ο Γιώργος Λιάγκας τη νέα σεζόν

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Μπορεί η μεταγραφή του από τον ΑΝΤ1 προς τον ΣΚΑΪ να αργεί ακόμα να ανακοινωθεί λόγω της ρήτρας που έχει το συμβόλαιό του με το κανάλι του Αμαρουσίου ωστόσο ο Γιώργος Λιάγκας δουλεύει πυρετωδώς για τη στελέχωση του πρωινού του στο κανάλι του Νέου Φαλήρου.

Το πρώτο όνομα που έχει κλείσει είναι η αρχισυντάκτρια Ελεάνα Τρυφίδου με την οποία γνωρίζονται πολλά χρόνια και έχουν συνεργαστεί και ουκ ολίγες φορές τόσο στην τηλεόραση – μιας και είναι και η αρχισυντάκτρια της Φαίης Σκορδά τόσο στην Λιάγκα εποχή όσο και τώρα ακόμα – αλλά και στο ραδιόφωνο.

Τι γίνεται όμως με τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής και δη εκείνα τα πρόσωπα που θα βγαίνουν μπροστά; Αν και ο Γιώργος Λιάγκας έχει δυσκολευτεί πολύ να κλείσει τα πρόσωπα που θέλει και του ταιριάζουν, σύμφωνα μεπληροφορίες του tinasmess.gr, υπάρχει ένα που όχι μόνο είπε τελικά το πολυπόθητο “ναι”, αλλά θα προκαλέσει και σεισμό, καθώς είναι ένα από αυτά τα πρόσωπα που δεν περιμένεις να ακούσεις. Ο λόγος για την Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία μετά από αρκετό pressing απάντησε θετικά στον παρουσιαστή. Αξίζει να σημειωθεί ότι της είχε γίνει ξανά πρόταση για το “Πρωινό” στη μετά Σάσα εποχή αλλά τότε δεν είχε υποκύψει.

To ρεπορτάζ το εξελίσσει το tvnea, επιβεβαιώνοντας τη συμμετοχή της Κατερίνας Γκαγκάκη. Παράλληλα, είναι οριστικό πως θα βρίσκεται και η Ελένη Τσολάκη στο πλευρό. Τέλος, τελικά, οι συζητήσεις με την  Έλενα Πολυκάρπου φαίνεται να ναυαγούν...




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !