Τα πρόσωπα που δέχθηκαν πρόταση για τη νέα εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Στον ΣΚΑΪ αναμένεται να δούμε, όπως όλα δείχνουν, τον Γιώργο Λιάγκα από τη νέα σεζόν, με τον γνωστό παρουσιαστή να αναλαμβάνει τη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού.

Ο Γιώργος Λιάγκας, φαίνεται πως έχει δώσει τα χέρια με τους υπεύθυνους του ΣΚΑΪ και θα αναλάβει μια νέα εκπομπή που θα μεταδίδεται καθημερινά από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι.

Σε ποια πρόσωπα όμως έχει προτείνει ο Γιώργος Λιάγκας να συνεργαστούν και εκείνα μέχρι στιγμής έχουν αρνηθεί;

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Τρίτης, η Σάσα Σταμάτη, ο Κώστας Τσουρός και η Ελένη Τσολάκη δέχθηκαν πρόταση συνεργασίας από τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και οι τρεις αρνήθηκαν ο κάθε ένας για τους δικούς του λόγους.

Συγκεκριμένα, η Σάσα Σταμάτη έχει αρνηθεί όλες τις προτάσεις που της έχουν γίνει και που τη θέλουν να πλαισιώνει κάποιον παρουσιαστή από τη θέση του πάνελ, ενώ ένας από τους λόγους που είπε «όχι» στον πρώην συνεργάτη της είναι και το ότι έχουν συνεργαστεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και στο παρελθόν.

Από την άλλη ο Κώστας Τσουρός, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι, αναμένεται να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Alpha, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης σε κάποια νέα εκπομπή, καθώς πέρα από την καλή σχέση με το κανάλι της Κάντζας, όπως αναφέρθηκε στον αέρα των «ΚουΚου», έχει εκφράσει την επιθυμία να αναλάβει ρόλο παρουσιαστή.

Την ίδια στιγμή η Ελένη Τσολάκη βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Alpha καθώς το συμβόλαιό της λήγει σε έναν χρόνο, δηλαδή το καλοκαίρι του 2020, ενώ όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, αν οι δυο πλευρές δεν συμφωνήσουν είναι πιθανό να υπάρξει «συναινετικό διαζύγιο» και η παρουσιάστρια να διαπραγματευτεί με άλλους, μεταξύ αυτών και τον Γιώργο Λιάγκα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !