«Η Ελένη προστατεύει τους συνεργάτες της και μας είχε βάλει μέχρι και στο συμβόλαιο της»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της σχολίασαν τις δηλώσεις του Γρηγόρη Γκουντάρα, σχετικά με τις σχέσεις του με την Ελένη Τσολάκη και γιατί δεν ευχαρίστησε την Ελένη Μενεγάκη.

Μετά το τέλος του βίντεο, ο Παύλος Σταματόπουλος θέλησε να πάρει θέση σχετικά με τις δηλώσεις για την Ελένη Μενεγάκη. «Επειδή αναφέρθηκε ο Γρηγόρης στην εποχή που έφυγε από τον ΑΝΤ1 και πήγε στον ALPHA θέλω να πω κάτι. Εκείνη την περίοδο η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε κάποιους συνεργάτες που ήθελε να την ακολουθήσουν. Μέσα σε αυτούς ήταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Ελένη Γελαλή, εγώ και η Κατερίνα Ζαρίφη. Αυτό που είχε κάνει τότε η Ελένη, και αφορά συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, είναι να μας βάλει μέσα στο δικό της συμβόλαιο. Αυτό σου δίνει μία μεγάλη ασφάλεια. Είχε ήδη διαπραγματευτεί τα οικονομικά μας και εμείς ως δημοσιογράφοι ήμασταν οι πιο ακριβοπληρωμένοι του χώρου. Η Ελένη ήθελε οι συνεργάτες της να τα δίνουν όλα. Και για να τα δώσει κάποιος όλα, πρέπει να ‘ναι ευχαριστημένος από το υπόλοιπο», είπε χαρακτηριστικα΄.

Και συνέχισε: «Η Ελένη προστατεύει τους συνεργάτες της. Μπορεί με κάποιους να άλλαξε γνώμη στην αρχή αλλά τους διατήρησε μέχρι το τέλος της σεζόν για ηθικούς λόγους».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !