Ο πρωταγωνιστής της ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ για τα σχέδιά του τη νέα σεζόν-Τι συζητά;


O Bασίλης Μίχας, που έκανε φέτος το τηλεοπτικό του ντεμπούτο μέσα από την καθημερινή
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του ANT1 ,μιλά στο MYtv και μέσα σε άλλα απαντά για τα σχέδια που ετοιμάζει για τη νέα σεζόν.

Τι έχεις αποκομίσει μέχρι στιγμής από το ταξίδι σου με την «Επιστροφή»;  
«Ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι, που μου έμαθε πάρα πολλά και κυρίως με έκανε να βρω την υποκριτική, η οποία αποδείχθηκε τελικά η μεγάλη μου αγάπη. Είναι η πρώτη μου δουλειά ως ηθοποιός, οπότε θα είναι πάντα χαραγμένη στο μυαλό και στην καρδιά μου. Σε όλη μου τη ζωή».

Αισθάνεσαι πιο σίγουρος για τον εαυτό σου για το επόμενο βήμα σε μια άλλη συνεργασία;  
«Ε ναι, έχω πάρει την... κρυάδα. Έπειτα από αυτό το ταχύρρυθμο και τόσο συμπυκνωμένο μάθημα, νιώθω πως πλέον ξέρω πώς να χειριστώ κάποια βασικά πράγματα σε ένα γύρισμα. Έχω, όμως, πολύ δρόμο μπροστά μου».

Ποιος είναι ο επόμενος στόχος σου;  
«Θέλω να συνεχίσω τα μαθήματα υποκριτικής πιο εντατικά τώρα που θα μου το επιτρέπει και ο χρόνος. Αυτό για εμένα είναι το πιο σημαντικό. Όλα τα άλλα θα τα δούμε στην πορεία».

Στην «Επιστροφή» συμμετέχουν πολλά νέα πρόσωπα αλλά και καταξιωμένοι ηθοποιοί.  Έχεις πάρει από κάποιον κάποια συμβουλή που θα θυμάσαι;  
«Όλοι οι ηθοποιοί κάποια στιγμή μου έχουν πει κάτι που με έχει ''ξεκλειδώσει'' ή με έχει κάνει να δω τα πράγματα με άλλον τρόπο. Οι περισσότεροι από τους πιο έμπειρους ηθοποιούς που παίζουμε μαζί με έχουν αγκαλιάσει και με έχουν βοηθήσει πολύ. Τους ευχαριστώ πολύ και θα το θυμάμαι πάντα».

Θα σε δούμε κάπου την ερχόμενη σεζόν;  
Συζητάω διάφορα πράγματα, αλλά ακόμα δεν έχει κλειστεί κάτι ώστε να μπορώ να σας το πω. Πάντως, θα ήθελα πολύ να κάνω και θέατρο εκτός από τηλεόραση, οπότε είμαι σε συζητήσεις και γι’ αυτό. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να είμαι στο μέλλον σε δουλειές που θα με κάνουν καλύτερο και θα δείχνω στον κόσμο όλο και περισσότερες πλευρές του εαυτού μου».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια