Βασίλης Μίχας: Τι αποκάλυψε λίγο πριν το φινάλε τις σειράς;

Ο Παύλος πρόσφατα ανακάλυψε ποια ήταν πραγματικά η μητέρα του και όσα συνέβησαν τότε. θα θελήσει να εκδικηθεί την 'Ελενα και τον Πέτρο, όπως τον προτρέπει η Αθηνά;

«Αυτό δεν μπορώ να το αποκαλύψω, αλλά μπορώ να σας πω πως ο Παύλος είναι πάντα απρόβλεπτος. Μπορεί να κάνει και κάτι άλλο που δεν έχει περάσει από το μυαλό- κανενός...»

Θα έρθει σε σύγκρουση με τη Δανάη; Πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους;

«Η σχέση τους είναι γεμάτη συγκρούσεις και διλήμματα από την αρχή. Αυτή είναι και η δύναμη αυτής της σχέσης. Αυτό τους κρατάει συνεχώς σε ένταση και τρέφει τη σχέση, ευτυχώς ή δυστυχώς. θα κινδυνεύσει η ζωή του Παύλου όπως κινδυνεύει η ζωή των μελών της οικογένειας Κορωναίου; Ο Παύλος παίζει συνεχώς με τη φωτιά, οπότε ο κίνδυνος είναι κάτι αναπόφευκτο»

Ποια ήταν μέχρι τώρα η πιο δύσκολη σκηνή για σένα; Οι σκηνές με καβγάδες και σωματική βία πάντα είναι περίεργες.

«Δεν είμαι βίαιος ως άνθρωπος, οπότε όταν χρειάζεται να γίνω θέλω λίγο χρόνο και σκέψη για να το κάνω σωστά και πειστικά»

Τι απολαμβάνεις περισσότερο στα γυρίσματα;

«Αυτό που μου αρέσει πολύ είναι όταν υπάρχει χρόνος και συνθήκες ώστε να μπω στην κατάσταση σε βάθος. Δυστυχώς, σε μια καθημερινή σειρά με τόσο πολλές σκηνές, δεν υπάρχει πάντα αυτός ο χρόνος. Όταν λοιπόν έχω χρόνο να κάνω πρόβες και να δουλέψω μια σκηνή αρκετά, το απολαμβάνω πάρα πολύ» εξήγησε στο Mytv.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια