Ξαναβγαίνει σε πλειστηριασμό!

0

Σε πλειστηριασμό βγάζει η Εθνική Τράπεζα την πρώην εκτυπωτική μονάδα του ΚΚΕ, γνωστή “ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ” ,τον προσεχή Σεπτέμβρη. Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο
πλειστηριασμούς (ηλεκτρονικούς) που θα πραγματοποιηθούν στις 18/9/2019, και αφορούν τόσο τα οικόπεδα και τα κτήρια που φιλοξενούνται οι εγκαταστάσεις, όσο και τα μηχανήματα, δηλαδή τις εκτυπωτικές μονάδες (εφημερίδων, βιβλίων, εντύπων κ.λπ.). 

Ο πρώτος πλειστηριασμός που αφορά τα ακίνητα στην περιοχή Κρυονέρι Αττικής και ξεπερνούν τις 33.000 τμ, συμπεριλαμβανομένων δεκάδων θέσεων πάρκινγκ ΙΧ, φορτηγών και ενός γηπέδου μπάσκετ κ.λπ., η τιμή εκκίνησης έχει προβλεφθεί στα 7.607.000 ευρώ.  Ο δεύτερος πλειστηριασμός που αφορά την κινητή περιουσία της εταιρείας (εκτυπωτική μονάδα) η τιμή εκκίνησης είναι στο 1.538.880.

Το 2015 στην εταιρία τυπώθηκε για τελευταία φορά ο Ριζοσπάστης. Η επιχείρηση πήρε την κατιούσα από την αρχή της οικονομικής κρίσης, αν και προηγουμένως θεωρείτο μία από τις μεγαλύτερες στην εκτυπωτική βιομηχανία και σε αυτήν τυπώνονταν δεκάδες γνωστές εφημερίδες και περιοδικά.  Το 2009 η «Τυποεκδοτική» απασχολούσε 320 εργαζομένους και 100 σε εξωτερικά συνεργεία. Από το 2010 άρχισαν μαζικά κύματα απολύσεων, με αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα να εκτυπώνεται από ελάχιστους μόνο η κομματική εφημερίδα.

Το κλείσιμο είχε σχεδιαστεί για τον Δεκέμβριο του 2014, αλλά αναβλήθηκε καθώς προέκυψαν κάποιες ελπίδες για πώλησή της. Τελικά έβαλε λουκέτο το 2015.

Πηγή: Το Ποντίκι

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !