«Κρατάς μυστικό;»: Γκρίνιες στον ALPHA...Τι συνέβη και αποχώρησε η Μαρία Καβογιάννη από τη νέα σειρά του Alpha;

Τις τελευταίες εβδομάδες είχαν ξεκινήσει τα γυρίσματα για την σειρά «Κρατάς μυστικό;».

Η Μαρία Καβογιάννη ήταν από τους πρώτους ηθοποιούς που είχαν συμφωνήσει να συμμετάσχουν στην σειρά, ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί.

Σύμφωνα με το  ρεπορτάζ του «MYtv» και του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μουλόπουλο, η ηθοποιός από την αρχή είχε εκφράσει στους ιθύνοντες κάποιες επιφυλάξεις σχετικά με την εξέλιξη του ρόλου της, ενώ στην συνέχεια δέχτηκε μία ενδιαφέρουσα πρόταση από τον σκηνοθέτη Θωμά Μοσχόπουλο προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Top Girls».

Κάπου εκεί άρχισε να μοιράζεται τους προβληματισμούς της για το πώς θα μπορέσει να συνδυάσει τα πολύωρα γυρίσματα της σειράς με το θέατρο. Όλο αυτό το διάστημα, ο παραγωγός της σειράς Κώστας Σούσουλας προσπαθούσε να αποτρέψει την αποχώρησή της από την σειρά, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Η ηθοποιός και ο παραγωγός της σειράς έληξαν την συνεργασία του σε αρκετά φιλικό κλίμα.

Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tvnea.com, εδώ και πολύ καιρό ακούγεται στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια οτι υπάρχουν πολλές γκρίνιες για το συγκεκριμένο σήριαλ. Οι λόγοι αφορούν στις καθυστερήσεις στην έναρξη των γυρισμάτων, κάποια προβλήματα που εντοπίζονται στα γυρίσματα, αλλά και κάποιες ενστάσεις που έχουν τα στελέχη του σταθμού (και όχι μόνο) σχετικά με τα σενάρια.

Για να δούμε...

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ωχ,μυρίζομαι μάπα σενάριο με λαμπερό καστ....Γνωστό φαινόμενο στην τβ!!!!