Έκπληξη από τον ALPHA! Φέρνουν το SUPER DEAL και κόβουν το DEAL...


ελήφθη η απόφαση


Τίτλους τέλους θα ρίξει το DEAL από τον ALPHA αφού τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν παρά την πετυχημένη πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης να μην του δώσουν το πράσινο φως για τέταρτη σεζόν. Να θυμίσουμε ότι αυτή είναι η έβδομη σεζόν για το γνωστό τηλεπαιχνίδι στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο καθώς το είχε προβάλλει αρχικά ο ΑΝΤ1 με παρουσιαστή και πάλι τον Χρήστο Φερεντίνο. Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του ALPHA αποφάσισαν οριστικά το τέλος του και δεν πρόκειται να το βγάλουν στον αέρα την καινούργια σεζόν.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου προγραμματίζουν να βγάλουν στον αέρα το «Super Deal» και να προβάλλεται μία με δύο φορές τη βδομάδα την επόμενη σεζόν. Άλλωστε, εδώ και καιρό οι δύο πλευρές, ο σταθμός και ο παρουσιαστής, έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους και για την επόμενη σεζόν και είναι σίγουρο ότι ο Χρήστος Φερεντίνος θα είναι στη συχνότητα του ALPHA.

Κι όχι μόνο με το «Super Deal» αφού τα στελέχη του σταθμού αναζητούν και κάποιο άλλο project. Ή ,μάλλον, έχουν βρει τρία… πολύ δυνατά, και απομένει να αποφασίσουν με τον παρουσιαστή ποιο από αυτά θα είναι το επόμενο βήμα του στο τηλεοπτικό τοπίο!

ΑΠΟ Newsit - Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια