Κοντά σε συμφωνία Ατζούν-ΑΝΤ1. Αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ...

Σιγά σιγά «κλειδώνουν» όλες οι τηλεοπτικές εκκρεμότητες για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.


Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Ανδρέας Γεωργίου μετακινούνται στον ΣΚΑΙ, αλλά σίγουρο είναι πως από εκεί αποχωρεί οριστικά ο Ατζούν Ιλιτζαλί, όπως πολλές φορές σας έχουμε τονίσει μέσα από κείμενα μας στο tvnea.com.

Μάλιστα, πρώτο ήταν το site μας ότι μέσα από τη στήλη «Mediatown» σας είχα γράψει από τον Δεκέμβριο ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει σιγά σιγά να απεμπλακεί από τον Ατζούν και . Τότε ο ΣΚΑΙ μας διέψευδε, αλλά η πορεία έδειξε το τι ακριβώς συνέβαινε.

Από εκεί και πέρα, ο Ατζούν συζήτησε πολύ με τον Θοδωρή Κυριακού, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν. Ο πρώτος ήθελε να μεταφέρει όλα του τα προγράμμματά του στον ΑΝΤ1 και ο δεύτερος ζητούσε μόνο το «The Voice». Μάλιστα, για τα υπόλοιπα ήταν διατεθειμένος να του δώσει πληθώρα ωρών στο «Tv Μακεδονία».

Ο Ατζούν δεν ήθελε κάτι τέτοιο, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν. Αφενός, η πόρτα του ΣΚΑΙ είναι οριστικά κλειστή και αφετέρου ο Θοδωρής Κυριακού κάνει δύο σημαντικές υποχωρήσεις. Η πρώτη είναι να δούμε στον ΑΝΤ1 τόσο το «The Voice of Greece», όσο και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και τα υπόλοιπα «My style rocks», «Survivor», «Power of love» σε ένα πλήρως ανανεωμένο «Μακεδονία Tv» με κατά πάσα πιθανότητα άλλο όνομα και με δυνατότητες να σταθεί στον σκληρό ανταγωνισμό.

Όσο για το «Τhe Four», προφανώς η πιθανή προσθήκη του «The Voice» θα το αφήσει προσωρινά στον πάγο. Έτσι και αλλιώς, η ομάδα των ανθρώπων που το «τρέχουν» θα μεταφερθούν απλά στο άλλο project. Τέλος, το ρεπορτάζ μας λέει πως τα περισσότερα στελέχη του ΑΝΤ1 δεν ήθελαν το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» θεωρώντας πως την περσινή σεζόν δεν απέδωσε, αλλά πιστεύουν πως μία νέα πιο δυνατή κριτική επιτροπή μπορεί να δώσουν πόντους στο show.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Είναι σίγουροι στον αντ1 για κάτι τέτοιο? Θεωρώ ότι αμφότερα τα κονσεπτ έχουν κουράσει. Ειδικά το Ελλάδα έχεις ταλέντο ήταν χάλια τις σεζόν στον Σκάι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αφου βγήκε trailer για το the four
Ο χρήστης AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ είπε…
Δεν έχει οριστικοποιηθεί καμία συμφωνία. Το τρειλερ του «The Four» παίζει διοτι αυτή τη στιγμή ο προγραμματισμός του ΑΝΤ1 το θέλει να βγαίνει στο Α μισό.

Αν επιτευχθεί συμφωνία Τούρκου-ΑΝΤ1, τότε τα δεδομένα θα αλλάξουν.

Απλά πράγματα.
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ είπε…
Όσοι δηλώσουν συμμετοχή για το The Final 4 θα μπουν αυτόματα στο The Voice. Πάντως ο Αντ1 πιστεύει στο νέο αυτό talent show... Οι λόγοι που θα το αποσύρουν για να βγάλουν (αν κλείσει η συμφωνία) είναι άλλοι