Στο φουλ οι μηχανές για το VOICE - Αρχίζουν τα κάστινγκ

0

Είναι επίσημο, αφού άλλωστε εδώ και αρκετό καιρό ο ΣΚΑΪ προβάλλει το τρέιλερ για τον
καινούργιο κύκλο του talent show. Αν και η συμφωνία μεταξύ της τουρκικής εταιρείας, της Acun Medya, που έχει τα δικαιώματα του Voice στη χώρα μας, και του σταθμού του Φαλήρου δεν έχει οριστικοποιηθεί σε όλα τα επίπεδα,  οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για την παραγωγή νέου κύκλου του πετυχημένου talent show.

Έτσι ,λοιπόν, αυτές τις μέρες ξεκινά η πρώτη φάση του, αυτή των casting, από την εταιρεία παραγωγής, ώστε να επιλέξουν ποιοι θα πάρουν το «εισιτήριο» για το stage και να προσπαθήσουν να κάνουν τους κριτές να γυρίσουν. Αμέσως μετά θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα με τους Κωστή Μαραβέγια, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά στις καρέκλες τους και βεβαίως τον Γιώργο Καπουτζίδη στην παρουσίαση, αφού ο προγραμματισμός του ΣΚΑΪ θέλει το VOICE να ξεκινά στις αρχές της καινούργιας σεζόν.

Αξίζει πάντως να αναφέρω πως μετά από τρεις κύκλους στον ΣΚΑΪ θα ήταν αναμενόμενο να μην υπήρχε… ενδιαφέρον αλλά η πραγματικότητα, δηλαδή ο αριθμός αυτών που έχουν δηλώσει συμμετοχή, είναι πολύ μεγάλος και καθημερινά αυξάνεται προμηνύοντας πως και ο καινούργιος κύκλος του VOICE θα είναι ένα ενδιαφέρον τηλεοπτικό πρόγραμμα!

Newsit - Melasblog

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !