Σε ρόλο-έκπληξη η Μπεκατώρου στον τελικό! Guest πρόσωπα έρχονται στο πλατό...

5

Η ώρα του Μεγάλου Τελικού του πιο familiar σόου της ελληνικής τηλεόρασης έφτασε!
Αυτή την Κυριακή, 5 Μαΐου, το «Υour Face Sounds Familiar» ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία με έναν τελικό που όμοιό του δεν έχουμε απολαύσει ξανά!

Συγκινητικές και αστείες μεταμορφώσεις, πολλές ανατρεπτικές εμφανίσεις ,και απίθανα guest σε ένα σόου-υπερπαραγωγή στις 20:45 στον ΑΝΤ1. Οι τέσσερις μοναδικοί φιναλίστ, Αργύρης Αγγέλου, Μελίνα Μακρή, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής, είναι έτοιμοι να «παλέψουν» για να κατακτήσουν την πρώτη θέση αφού πρώτα μεταμορφωθούν και ανέβουν στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar» για να μας χαρίσουν και αυτή την Κυριακή κορυφαίες στιγμές.

Φυσικά, από τον Μεγάλο Τελικό δεν θα λείπουν όλοι οι διαγωνιζόμενοι που μας κράτησαν συντροφιά από το πρώτο σόου μέχρι και τον Ημιτελικό καθώς και τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Γιώργος Μαζωνάκης, Μιμή Ντενίση, Δημήτρης Σταρόβας και Αλέξης Γεωργούλης. Σε ρόλο – έκπληξη θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε τη σταθερή αξία του «Your Face Sounds Familiar», Μαρία Μπεκατώρου ενώ ο Γιώργος Μαζωνάκης θα τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Τέλος, θα απονεμηθούν τα πολυαναμενόμενα βραβεία από μοναδικούς καλεσμένους.

Ποιος θα καταφέρει να ανακηρυχθεί νικητής του Μεγάλου Τελικού του «Your Face Sounds Familiar»;

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Είναι τραγικό να έχει διαρρεύσει ο νικητής εδώ και μια βδομάδα πάντως. Για ποιο λόγο να βγει μαγνητοσκοπημένος και ο τελικός ? Όπως και να χει πιστεύω θα ναι φανταστικο επεισόδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιός είναι ο νικητής; Που τα ξέρετε όλα; Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διάβασε τι έγραψα. Διέρρευσε. Και το έγραψαν και επισης απευθείας στη σελίδα του Αντ1 χρήστες αλλά το έσβησαν. Δε θα το γράψω φίλε μου γιατί μπορεί να υπάρχουν αναγνώστες που δε θέλουν να μάθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε θα ταν αυτός ο νικητής πάντως αν ήταν live και ψήφιζε κοινό από σπίτι..ψαζεψαν 500 άτομα εκεί στο studio του Αντ1 και είπαν ψηφιστεί κι τα μισά είναι κοριτσάκια που λογικό να τρελάθηκαν με τον νικητή..ο τελικός έπρεπε να ναι live..δε καταλαβαίνω γιατί δε γινόταν ένα show 3 ώρες πια τόσο δύσκολο ήταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σάκη κοστίζει λιγότερο η κονσέρβα. Δε θα σχολιάσω τα υπόλοιπα που λες αν και συμφωνώ απλά είναι καλύτερα να μην προδίδουμε στον κόσμο που δε θέλει να μάθει. Ας κρατήσουμε ότι ήταν ο.τι καλύτερο έχουμε δει φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !