Ελένη Φουρέιρα: Πριν την Eurovision πάει Μουτσινά...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Η Ελένη Φουρέιρα, ήταν η περσινή εκπρόσωπος της Κύπρου στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Μάλιστα η τραγουδίστρια κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση και έκτοτε η καριέρα της έχει απογειωθεί.

Τώρα η Ελένη, ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο Ισραήλ, προκειμένου να εμφανιστεί για ακόμη μια φορά στη σκηνή της Eurovision, αυτή τη φορά βέβαια, όχι ως διαγωνιζόμενη αλλά ως guest.

Σύμφωνα με πληροφορίες του peoplegreece.com λίγο πριν αναχωρήσει όμως πρόκειται να εμφανιστεί σε μια εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Αυτή δεν είναι άλλη από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Για την Παρέα», η οποία σημειώνει τεράστια επιτυχία τη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα, η Ελένη Φουρείρα θα βρεθεί στο πλατό της εκπομπής για να συναντήσει από κοντά τον Νίκο Μουτσινα. Εκτός από την συνέντευξη που κάνει κάθε φορά ο παρουσιαστής δεν θα λείπουν και οι προκλήσεις και τα παιχνίδια. Νίκος και Ελένη πρόκειται να αναμετρηθούν σε δυο παιχνίδια, το ένα είναι παιχνίδι ερωτήσεων από το οποίο κανείς δε θέλει να βγει χαμένος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !