Νέο E: Εξελίξεις...


Σε μια ύστατη προσπάθεια για να μειώσει (ή και να αποφύγει) τις εξοντωτικές ποινές, το Epsilon
κατέθεσε αίτηση αναστολής και αίτηση θεραπείας κατά της απόφασης του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, που του επέβαλλε τη διακοπή της λειτουργίας του για 7 ημέρες και πρόστιμο ύψους 300.000 ευρώ.  Οι δύο αυτές αιτήσεις θα συζητηθούν την Τρίτη, μια εβδομάδα πριν από το προγραμματισμένο από το ΕΣΡ «λουκέτο» στη συχνότητα, που θα διαρκέσει από τις 00.01 της 13ης Μαΐου έως τις 24.00 της 19ης Μαΐου.

Το κανάλι του Φίλιππου Βρυώνη, θυμίζουμε, τιμωρήθηκε λόγω «απουσίας αυτόνομου προγράμματος», «συνολικής ανάθεσης της παραγωγής και της διαχείρισης του προγράμματος σε τρίτους φορείς», και «παράνομης μετάδοσης του τηλεοπτικού του προγράμματος εκτός της προβλεπόμενης περιφερειακής ζώνης».

ΑΠΟ Ε-tetradio


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Konis είπε…
Ο Μένιος Φουρθιώτης και ποιο συγκεκριμένα η καθημερινή του εκπομπή γιατί είναι επανάληψη καιρό τώρα?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η μόνη θεραπεία που θέλει το κανάλι αυτό είναι να σταματήσει να προσπαθεί με τεχνάσματα να μεγαλώσει την εμβέλεια σου. Αν θεωρούν ότι αυτοί είναι οι έξυπνοι και στο ΕΣΡ οι χαζοί που μπορούν να τους κοροϊδέψουν, κούνια που τους κούναγε. Δεν είναι αυτοί οι έξυπνοι κι όλοι οι άλλοι που πληρώνουν ένα σκασμό λεφτά για πανελλαδική άδεια οι χαζοί.