Η Ντούσκα κέρδισε το πρώτο βραβείο εμφάνισης!

Η 40η εκπρόσωπος της χώρας μας έχει σήμερα την 1η τεχνική πρόβα της και όλη η Ευρώπη περιμένει να δει το επτασφραγιστο μυστικό που η Ελλάδα έχει ετοιμάσει για τη παρουσίαση του better love.
Ανάμεσα σε όλα αυτά η Κατερίνα Ντούσκα έχει στα χέρια της μια ήδη νίκη όπως μας ενημερώνουν οι Eurovisionistas του Mikrofwno.gr, καθώς σε μεγάλη διαδικτυακη ψηφοφορία που διενήργησε η ιστοσελίδα Wiwibloggs κατάφερε και κέρδισε τη πρωτιά μεταξύ των εκπροσώπων των χωρών που λαμβάνουν μέρος στην 64η διοργάνωση της Eurovision με ποσοστό 20.61  έναντι των συνυποψηφιων της και ειδικότερα ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το παρόν στα Eurovision parties που έγιναν σε διάφορες χώρες προ του διαγωνισμού όπως η Ολλανδία η Ισπανία κλπ.
Η Κατερίνα Ντούσκα κατάφερε και ξεχώρισε με μεγάλη διαφορά αφήνοντας πίσω τον Ισπανό εκπρόσωπο με 200 περίπου ψήφους διαφορά και την Ισλανδία και την Αλβανία να ακολουθούν.
Οι ιδιαίτερες φωνητικές δυνατότητες της φετινής εκπροσώπου μας εκτιμηθηκαν κατάλληλα από το κοινό της Ευρώπης που πήρε μέρος στην μεγάλη αυτή ψηφοφορία και ήδη βάζει πλώρη για νέες νίκες.
Όλοι περιμένουν την πρώτη τεχνική πρόβα της Ελλάδας στη σκηνή του τελ Αβίβ και όλοι οι Eurovisionistas στέλνουμε τη θετική μας Ενεργεια στην ελληνική αποστολή να επιτύχει το στόχο της και να ανεβάσει την χώρα μας στο βαθμολογικό πίνακα όπως της αξίζει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια