Κίνδυνος να «τιναχτεί» στον αέρα η συμφωνία...


Και ενώ όλοι θεωρούμε δεδομένη τη συνέχιση της συνεργασίας της Acyn Media με τον ΣΚΑΙ, όλα μπορούν να αλλάξουν τελευταία στιγμή.

Ο Τούρκος παραγωγός διεκδικεί περισσότερες ώρες τηλεοπτικού προγράμματος, κάτι που το κανάλι δεν επιθυμεί θέλοντας να μειώσει τη συχνότητα προβολής του «The Voice» στο 1/3 και του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» στο 1/2. Η τελευταία απόφαση έχει να κάνει με το γεγονός πως ο σταθμός την επόμενη σεζόν ετοιμάζει μία μεγάλη επένδυση στον τομέα της μυθοπλασίας.

Με βάση αυτή τη διαφωνία, πηγές από τον ΣΚΑΙ αναφέρουν ότι πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και δεν αποκλείουν ακόμα και την τελική ρήξη.

Και ενώ το «παζάρι» βρίσκεται στο πλέον κρίσιμο σημείο, ο Ατζούν φαίνεται να χτυπά και άλλες πόρτες στην τηλεοπτική αγορά, ώστε να πραγματοποιήσει μία συμφωνία-πακέτο. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με τη «Real Life» και τη Ναταλία Ανδρικοπούλου, φέρεται να προσεγίζει το στρατόπεδο υπό αδειοδότηση ONE TV. Ο δίαυλος με την πλευρά της εταιρείας Αλτερ Εγκο άλλωστε είναι ανοιχτός από το 2016, τότε που μετά την πρώτη αδειοδότηση ο Τούρκος παραγωγός ήταν κοντά σε συμφωνία με το υπό σύσταση κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια