Δείτε πότε προγραμματίζουν την πρεμιέρα του ΚΑΦΕ! Δεν βγαίνει Οκτώβριο...

7

έτοιμα 10 επεισόδια


Όλα βαίνουν καλώς για την επιστροφή του επιτυχημένου σίριαλ, ''Το καφέ της Χαράς'', σε σενάριο Χάρη Ρώμα- Άννας Χατζησοφιά, 15 χρόνια μετά από την πρώτη προβολή του, με καινούργια επεισόδια μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.Οι δυο σεναριογράφοι έχουν γράψει ήδη τα 10 πρώτα επεισόδια και είναι σε συνεχείς συζητήσεις με τους ιθύνοντες του σταθμού για να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μεταφέρει στο ΜΥtv ο Παναγιώτης Μουλόπουλος, τα γυρίσματα των καινούργιων επεισοδίων αναμένεται να αρχίσουν περί τα τέλη Αυγούστου, καθώς η πρεμιέρα της σειράς θα γίνει λίγο αργότερα από την έναρξη του νέου προγράμματος. Συγκεκριμένα, οι ίδιες πληροφορίες θέλουν να γίνεται πολύ κοντά στην 31η Δεκεμβρίου, η οποία και είναι η ημερομηνία ίδρυσης του ΑΝΤ1, γιορτάζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τα 30 χρόνια λειτουργίας του.


Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Άνθρωποι που είναι στην τηλεοπτική αγορά και δεν γνωρίζουν την δουλειά τους! Πραγματικά, δεν περνάει καθόλου από το μυαλό τους ότι εάν ξεκινήσει κάτι στα μέσα της σεζόν είναι το πιο πιθανό να το έχουν ήδη κάψει αφού θα έχουν δημιουργήσει ήδη τις συνήθειές τους οι τηλεθεατές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά! Έχουμε νέα για το Σόι σου? Αν δεν συνεχιστεί η Λουιζίδου θα είναι κανονικά στο καφέ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. cakenet. Δεν νομίζω ότi καίγονται για τα νούμερα. Είναι ένα επετειακό πρόγραμμα το οποίο γίνεται ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Δεν νομίζω να αλλοιωθεί η αναμφισβήτητη επιτυχία αυτής της σειράς με μια μέτρια πορεία τηλεθέασης, γιατί όλοι ξέρουμε ας είμαστε ειλικρινείς ότι δεν θα σκίσει σε νούμερα . αλλά θα κινηθεί γύρω στο 15 με 20. Εμενα και μόνο που θα ξαναβγεί έστω και για 20 επεισόδια ή μια φορά την εβδομάδα μου αρκεί. Αν βγει αυτές τις ημέρες που δεν θα έχει ανταγωνισμό καθόλου, μπορεί να χτίσει κοινό μην σου πω, οπότε καλό το βλέπω. Ας ελπίσουμε όλοι να είναι ένα αξιοπρεπές θέαμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4:31 μ.μ.
    Σιγουρα καιγονται για τα νουμερα. Ειναι μεν επετειακο αλλα και αρκετα κοστοβόρο σαν παραγωγη αφου δεν μιλαμε για μια εορταστικη τηλεταινια αλλα κανονικα για 1 σεζον 30 επεισοδιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aκριβό ναι αλλα΄σε καμία περίπτωση δεν θα είναι σαν αυτό του 2006. Αν δεις ο αντ1 ζήτησε να γίνουν αλλαγές και να διορθωθούν τέτοια θέματα για να μην ξεφύγει. Δεν λέω οτι τους είναι αδιάφορα τα νούμερα, αλλά δεν νομίζω να περιμένει κανείς να κάνει 40 και 50. Αν τους ένοιαζαν μόνο τα νούμερα θα στηρίζονται μόνο σε αυτό αλλά αν δεις ετοιμάζει και άλλα σήριαλ ο αντ1, γιατί του βγαίνουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ουτε του 50-50 του βγηκε η επιστροφη το 2011 στην πρωτη προβολη αλλα στην επαναληψη κανει τα ιδια νουμερα με τις επιτυχημενες σεζον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η επιστροφή του ''Πενήντα Πενήντα'' την Άνοιξη του 2011 τα πήγε περίφημα από άποψη τηλεθέασης. 40αρια στο γενικό, 45αρια στο νεανικό. Αντιγράφω από τον τύπο της εποχής:

    ''Τυφώνας το 50-50!

    Η πιο τρελή παρέα επέστρεψε και ξετρέλανε τους τηλεθεατές, σημειώνοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης με το πρώτο επεισόδιο του 3ου κύκλου, που μεταδόθηκε την Τετάρτη 2/3 με μέσο όρο τηλεθέασης 39% και πιστό κοινό 2.028.023 τηλεθεατές.
    Στα κοινά 15-44 ο μέσος όρος διαμορφώνεται στο 46,3%, ενώ στους άντρες 15-24 το ποσοστό έφτασε το 53,1% και στις γυναίκες 15-24 το 51,1%. ''


    Ο λόγος που έχει μείνει μια μέτρια εντύπωση για την πορεία του τότε πρώτου revival σειράς της ελληνικής tv ήταν γιατί σεναριακά ήταν αρκετά κατώτερο των πρώτων δύο κύκλων (2005-07) αλλά και της επετειακής τηλεταινίας του 2010 και άφησε μια μέτρια εντύπωση στο κοινό. Κάτι βέβαια που ισχύει σχεδόν με όλα τα revivals παλιών σειρών ή τα sequels παλιών ταινιών σε Ελλάδα και εξωτερικό καθώς ποτέ δεν φθάνουν σε ποιότητα ή πρωτοτυπία τις original εκδοχές.

    Τα νούμερα κι αυτού του κύκλου όμως ήταν εντυπωσιακά. Άλλες εποχές βέβαια τότε. Στη σημερινή εποχή και 20αρια (το 1/3 της τηλεθέασης απο τα 60αρια της ακμής του) να κάνει το revival του ''Καφέ της χαράς'' θα είναι επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !