''Το καφέ της χαράς'' ψάχνει ηθοποιούς - Όλο το ρεπορτάζ για τον νέο κύκλο του σίριαλ


Είναι από τις σειρές που έχουν αφήσει εποχή... ,ή ,μάλλον, «είναι όλων των εποχών», καθώς μπορεί
να έχει ολοκληρωθεί εδώ και χρόνια αλλά ο ΑΝΤ1 συνεχίζει να κρατά... ανοικτό το «Καφέ της Χαράς» αφού οι τηλεθεατές συνεχίζουν να μπαίνουν... να ξαναμπαίνουν.... να ξαναματαμπαίνουν και σταματημό να μην έχουν! Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισαν να εορτάσουν τα 30 χρόνια που ο σταθμός τους είναι στον αέρα βγάζοντας καινούργιο κύκλο της εμβληματικής σειράς!

Η ιστορία των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά θα επικεντρώνεται πλέον στα παιδιά που έχουν μεγαλώσει και μέσα από αυτά θα παρακολουθήσουμε ό,τι έχει συμβεί στη ζωή των γνωστών και αποδεδειγμένα αγαπημένων ηρώων αλλά και τι… εκπλήξεις και ανατροπές πρόκειται να συμβούν. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς που συμμετείχαν στους τρεις προηγούμενους κύκλους έχουν δεχτεί με χαρά να συμμετέχουν στα καινούργια επεισόδια.

Ωστόσο, ενώ πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για το «πρωταγωνιστικό δίδυμο», η εταιρεία παραγωγής μαζί με τους δημιουργούς αναζητούν έναν άνδρα, ερμηνευτικής ηλικίας 25 – 35, jeune premier με δίπλωμα οδήγησης μοτοσικλέτας και ιδανικά, μακριά μαλλιά και μία γυναίκα, enjeunie ερμηνευτικής ηλικίας 25 – 28. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν βιογραφικό, με πρόσφατες φωτογραφίες και στοιχεία επικοινωνίας, μέχρι τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 στο e-mail kafeharas4@gmail.com και να είναι διαθέσιμοι για ραντεβού στις 10 και 11 Ιουνίου. Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου οι δημιουργοί της πετυχημένης σειράς Χάρης Ρώμας και Άννα Χατζησοφιά έχουν ήδη παραδώσει τα 8 από τα 24 επεισόδια του καινούργιου κύκλου και στον ΑΝΤ1 είναι σίγουροι ότι το «Καφέ της Χαράς» θα δώσει πολλή χαρά στους τηλεθεατές.

Μelasblog - Newsit

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Χριστίνα είπε…
Απορώ αν εκτός από τον Μανωλάκη και την Βάλια που θα δούμε την εξέλιξη τους στο πέρασμα αυτών των ετών, θα δούμε και την εξέλιξη των άλλων παιδιών. Δηλαδή της Μπουλίτσας, του παιδιού που έκανε η Γωγώ με τον Μπίλι και του παιδιού που περίμενε η Σταυρούλα και το είχε πει στον Φατσέα στο τελευταίο επεισόδιο. Μήπως γι αυτούς τους ρόλους ψάχνουν νέα παιδιά;