Έκπληξη! Το νέο ριάλιτι που θα βγάλει ο ΣΚΑΪ τους καλοκαιρινούς μήνες...

Αυτό που διαφοροποιεί το συγκεκριμένο ριάλιτι από άλλα αντίστοιχης θεματολογίας είναι ότι δεν υπάρχουν όρια ηλικίας ενώ οι τηλεθεατές έχουν δραστικό ρόλο στα… παντρέματα!
Σύμφωνα λοιπόν με  πληροφορίες, ο ΣΚΑΪ απέκτησε τα δικαιώματα του «First Dates» και το οποίο – όπως πολύ σωστά θα συμπεράνετε από τον τίτλο του- επικεντρώνεται στα «πρώτα ραντεβού» μεταξύ διαγωνιζομένων. Έτσι το ζευγάρι γευματίζει σε ένα εστιατόριο με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν για να κρίνουν αν το ζευγάρι ταιριάζει ή θα «παντρέψει» κάποιον από αυτούς με κάποιον άλλο διαγωνιζόμενο.

 Βέβαια επειδή ο ΣΚΑΪ έχει… προϊστορία σε «ριάλιτι σχέσεων» με το «Power Of Love» αξίζει να αναφερθεί ότι τα δύο ριάλιτι… δεν έχουν καμία σχέση, αφού το «First Dates» σε όσες χώρες έχει γυριστεί έχουν προσέξει να μην γίνει… τρασαδούρα, επικεντρώνοντας στις ιστορίες των διαγωνιζομένων. Σκοπός μάλιστα των στελεχών του ΣΚΑΪ είναι το καινούργιο τους απόκτημα να κάνει πρεμιέρα τους καλοκαιρινούς μήνες, αν βέβαια οι εξελίξεις στην πολιτική σκηνή δεν… παγώσουν τα σχέδια των τηλεοπτικών σταθμών.


newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτο το καναλι....μυαλο δε θα βάλει.